links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ποιοι Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Αμφιλοχίας έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».


Το Ν.Π.Δ.Δ. « Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας» ενημερώνει τους γονείς που πρόκειται να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας ότι οι παρακάτω Παιδικοί Σταθμοί έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 2642 0 22249
Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 2642 0 23600
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΝΟΥ 2642 0 41279
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 2642 0 51054
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ 2642 0 71383
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΕΣΟΥ 2647 0 31212

Παρακαλούνται οι μητέρες όπως και οι πατέρες (χήρος ή που έχει την επιμέλεια του παιδιού με δικαστική απόφαση) , που πληρούν τις προϋποθέσεις , άνεργοι , εργαζόμενοι (εκτός μόνιμες και αορίστου του Δημοσίου Τομέα), απασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα (ΟΓΑ) ή εκτός πρωτογενή τομέα και άλλες περιπτώσεις που αναφέρονται στην αριθμ πρωτ. 3070/11-7-2016 πρόσκληση τα ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (www.eetaa.gr) να καταθέσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνοι τους ή να προσέλθουν στους ανωτέρω Παιδικούς Σταθμούς ή στο Δημαρχείο 3ος όροφος (Μπιστιντζάνου Αλεξάνδρα 2642360445) για οποιαδήποτε βοήθεια και διευκρίνιση μέχρι 29 Ιουλίου 2016.
Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Αμφιλοχίας συμμερίζεται την οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται να διατηρήσει τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, όμως η κάλυψη των αναγκών δεν επαρκεί από την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους με αποτέλεσμα να βασίζεται στους πόρους που θα προέρθουν από την συμμετοχή των γονέων στο ως άνω πρόγραμμα.
Προκειμένου να διασφαλιστεί για μια ακόμη χρονιά η δωρεάν φιλοξενία και σίτιση των παιδιών καθώς και η πληρέστερη αλλά και ουσιαστική παροχή υπηρεσιών και εκπαιδευτικού έργου παρακαλούνται οι γονείς που τα παιδιά τους είναι από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο και πληρούν τις προϋποθέσεις της παραπάνω πρόσκλησης της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. να προσέλθουν στους Παιδικούς Σταθμούς που επιθυμούν ή στο Δημαρχείο έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την υποβολή της αίτησης.
Η πρόεδρος
Φρειδερίκη Λαμπράκη

e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE