ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Η συγκλονιστική ιστορία του 4χρονου που μοιάζει 80χρονος [vid]

Bayezid Hossain
Ανήμπορη νιώθει η 18χρονη μητέρα του 4χρονου Bayezid Hossain που γεννήθηκε με μια απίστευτα σπάνια πάθηση. Ο γιος της, όπως εξηγεί, έμοιαζε με "εξωγήινο" όταν γεννήθηκε και λόγω της πάθησης μοιάζει με άντρα 80 ετών.
Ο 4χρονος έχει πρησμένο πρόσωπο, χαλάρωση δέρματος, πόνο στις αρθρώσεις και σακούλες στα μάτια, ενώ μπορεί ποτέ να μη βρεθεί θεραπεία για την πάθησή του. Ο Bayezid από το Μπαγκλαντές έχει επίσης δυσκολίες στην ούρηση και τα δόντια του είναι αδύναμα και σπασμένα.
Τα παιδιά στο χωριό του τον φωνάζουν "γέρο" και φοβόντουσαν να παίξουν μαζί του στην αρχή. Οι γιατροί έχουν πει στους συντετριμμένους γονείς του πως είναι απίθανο να ξεπεράσει τα 15 του χρόνια λόγω της σπάνιας πάθησης από την οποία πάσχει Progeria και Cutis Laxa.
Η 18χρονη μητέρα του Tripti Khatun ήταν μόλις 14 ετών όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της και δεν άντεξε όταν τον κοίταξε για πρώτη φορά, λέγοντας πως μοιάζει με "εξωγήινο". "Ο Bayezid έμαθε να περπατά στα 3 του χρόνια, αλλά είχε όλα του τα δόντια από όταν ήταν 3 μηνών.
 Bayezid Hossain
Η σωματική του ανάπτυξη είναι εντελώς αφύσικη. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο παιδί. Μοιάζει με γέρο. Δεν μπορώ να αντέξω τον πόνο να βλέπω έτσι το πρώτο μου παιδί. Τρομοκρατήθηκα όταν τον είδα πρώτη φορά. Ήταν σπαρακτικό για εμένα. Οι γιατροί μας προειδοποίησαν πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".
Bayezid Hossain
Cover Asia Press / Qamruzzaman
Αφού επέστρεψαν στο σπίτι με τον γιο τους, οι γείτονές τους σχημάτιζαν ουρές έξω από το σπίτι τους για να δουν τον Bayezid. Δεν είχαν όμως υποστήριξη. Φοβόντουσαν να είναι κοντά στον γιο τους και συχνά σχολίαζαν τις ικανότητές τους ως γονιών.
 Bayezid Hossain
"Είναι πολύ πεισματάρης και ξέρει τι θέλει, αλλά είναι πολύ ανυπόμονος. Είναι όμως παιχνιδιάρης και το μυαλό του πολύ κοφτερό. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Είναι πολύ πιο έξυπνος σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Αντιλαμβάνεται την κατάστασή του, αλλά δεν θέλει να μιλά για αυτό. Απλά κλαίει όταν αισθάνεται άβολα".
Bayezid Hossain

Πηγή: Mirror
Αναδημοσίευση: newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE