links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΟΛΠΙΑ από 4 έως 8 Αυγούστου

ΟΛΠΙΑ από 4 έως 8 Αυγούστου
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν φέτος τα ΟΛΠΙΑ, με ποδοσφαιρικά τουρνουά,  υπό την αιγίδα του Παναμβρακικού Μπούκας και από 4 έως 8 Αυγούστου. Μάλιστα αυτή  τη φορά δίνεται μια πιο ευρεία διάσταση με την συμμετοχή του Πανλευκάδιου, ενώ μια «ανάσα» από την συμμετοχή έφτασε η Αναγέννηση Άρτας, η οποία τελικά δεν θα δώσει το παρόν.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο προπονητικό της Μπούκας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το δε πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Στις ομάδες Ανδρών που θα πάρουν μέρος βρίσκονται ο Παναμβρακικός  Μπούκας (Α΄ΕΠΣΝΑ), ο Άρης Αιτωλικού (Α΄ΕΠΣΝΑ), ο Πανλευκάδιος  (Α΄Κατηγορία της  ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας), η ΑΕ Μενιδίου (Α΄Κατηγορία της  ΕΠΣ Άρτας), ο ΑΟ Ρηγανά (Β΄ΕΠΣΝΑ), ο Πανοχθιακός (Β΄ΕΠΣΝΑ), ο Αστέρας Παντάνασσας (Γ΄ΕΠΣΝΑ) και ο Παναιτωλικός (πιθανότατα με την Κ17).

Ακόμη θα υπάρξει μίνι- τουρνουά με τις Παιδικές ομάδες του Παναμβρακικού Μπούκας, του ΑΟ Ρηγανά και του Παναιτωλικού, αλλά και με την συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας «Μεσολόγγι 2008». Επιπλέον θα γίνει αγώνας  Παλαιμάχων ανάμεσα στην ομάδα του Παναιτωλικού και Μεικτής ομάδας της περιοχής της Αμφιλοχίας.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων αποτελεί εχέγγυο και για την φετινή, που αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE