links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Έξι ταχυδακτυλουργικά τρικ για να τους τρελάνετε


Εξαφανίστε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων σας ένα σπίρτο, τυπώστε στο χέρι σας μια κάρτα και περιστρέψτε με τη δύναμη του μυαλού ένα καλαμάκι... τα μυστικά των ταχυδακτυλουργών αποκαλύπτονται σε αυτό το βίντεο. Μην κάνετε αυτό το άρθρο share, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε (vid)  

Έχετε ακούσει που λένε, αρκεί να πιστέψεις στη μαγεία και αυτή θα συμβεί; Για να πιστέψει κανείς, στον πεζό κόσμο που ζούμε όμως, πρέπει να μάθει πως ακριβώς συμβαίνουν τα ταχυδακτυλουργικά τρικ που κάνουν τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του με απορία.



Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε να εκτελούνται, αλλά και πως εκτελούνται μερικά από τα πιο κλασικά, αλλά πάντα εντυπωσιακά τρικ και θα μπορέσετε να τα... αναπαράγετε κι εσείς. Πώς θα μπορέσετε να εξαφανίσετε και να... φέρετε και πάλι σε κοινή θέα ένα σπίρτο, τι πρέπει να κάνετε για να περιστρέψετε ένα καλαμάκι του φραπέ με τη δύναμη του φραπέ και πώς θα ξεκινήσετε την εκτύπωση μιας κάρτας, ανάμεσα στα χέρια σας;


 ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε το άρθρο, παρακολουθήστε το βίντεο και "καταστρέψτε" κάθε ίχνος από τον υπολογιστή στας. Μόνο έτσι θα παραμείνουν τα παρακάτω μυστικά... μυστικά και εσείς θα μπορεί να "πουλήσετε μούρη" για τις ικανότητές σας!!
 
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo-eksi-taxydaktyloyrgika-trik-gia-na-toys-trelanete.4115891.html                                        http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo-eksi-taxydaktyloyrgika-trik-gia-na-toys-trelanete.4115891.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE