links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κι αν έπαιζες ένα mobile game που θα βοηθούσε τον κόσμο να γίνει καλύτερος;

 
Το Sea Hero Quest είναι ένα mobile παιχνίδι που βοηθά επιστήμονες να συλλέξουν στοιχεία για την άνοια. Αλλά πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι.
Δύο λεπτά από το χρόνο σου μετράνε για πέντε ώρες επιστημονικής έρευνας σχετικά με την άνοια. Έτσι ισχυρίζονται οι ερευνητές που εργάστηκαν σκληρά ώστε να καταφέρει αυτό το παιχνίδι να φτάσει στα χέρια μας. Το παιχνίδι είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής συνεργασίας στην οποία συμμετέχουν ο κοινωφελής οργανισμός Alzheimer’s Research, το University College του Λονδίνου (UCL), το University of East Anglia (UEA) και σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών. Σκέψου λοιπόν πόσες χιλιάδες λεπτών παιχνιδιού πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να προσφέρουν κάτι πίσω στον άνθρωπο. Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας αν κάθε παιχνίδι που παίζαμε μπορούσε να αναλυθεί.
Βρεθήκαμε στο Βερολίνο για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας #GameForGood και συγκεκριμένα το λανσάρισμα του Sea Hero Quest, ενός παιχνιδιού που φέρνει η COSMOTE στις ζωές μας και στα ελληνικά κινητά. Ένα δωρεάν παιχνίδι που μπορείς να κατεβάσεις σε iOS ή σε Android συσκευή και με τον τρόπο σου να βοηθήσεις κι εσύ το έργο των επιστημόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE