links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Παπάς της περιοχής μας έκανε τρισάγιο μέσω κινητού τηλεφώνου!!

Όταν σε μια Ενορία κάπου εδώ κοντά πέθανε κάποιος και οι οικείοι του τηλεφώνησαν να πάει ο Παπάς για να διαβάσει ένα τρισάγιο στο νεκρό, στο τηλέφωνο απάντησε η καλοσυνάτη και ευγενική παπαδιά που με τη γλυκιά φωνή τους είπε «ο Παπάς μου αυτή τη στιγμή κάνει μπάνιο. Όταν τελειώσει  θα τον ενημερώσω και θα επικοινωνήσει μαζί σας…» Πράγματι.
 
Σε λίγο επικοινώνησε ο Παπάς με τους συγγενείς του νεκρού και τους είπε "Επειδή έκανα μπάνιο και δεν μπορώ να βγω έξω και να έρθω για το τρισάγιο, γιατί φοβάμαι μήπως κρυώσω, να μου τηλεφωνήσετε από ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια να τοποθετήσετε το κινητό στο φέρετρο που είναι ο νεκρός και εγώ από εδώ που είμαι θα διαβάσω το τρισάγιο". Έτσι και έγινε...

Μετά από αυτό το τι επακολούθησε και ελέχθηκε από τους παρευρισκόμενους στο σπίτι του νεκρού δεν είναι δυνατόν να περιγραφή. Πανδαιμόνιο πραγματικό.
 
Μπορεί ύστερα από αυτό να ισχυρισθεί κανείς, ότι η περιφέρειά μας στερείται από έξυπνους και ευρηματικούς παπάδες, με διάνοια, νου και σκέψη, σαΐνια που δίνουν άμεσες λύσεις;…

Δεν έγινε όμως γνωστό, εάν το γεγονός αυτό που το πληροφορήθηκε ο «καλός» και «δραστήριος» Δεσπότης στη διοίκηση του οποίου υπάγεται ο ευρηματικός και πρωτοπόρος Παπάς τι μέτρα έλαβε, γιατί κυκλοφορεί η φήμη, ότι ο Παπάς κάτι ξέρει και ο Δεσπότης φοβάται αποκαλύψεις. Εκτός και εάν ο Δεσπότης κρατάει τις ενέργειές του μυστικές, διότι σκέφτεται να προτείνει τον Παπά για εγγραφή στο βιβλίο Γκίνες με βραβείο, οπότε «στείλε παπούλη την ευχή σου»! Κατά τα άλλα "ευλογείτε". Και εις άλλα με υγεία.
Θεόδωρος Βλαχόπουλος
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE