links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νίκος Κατσικοκέρης: »Δέλεαρ ο Εργοτέλης για επιστροφή στον Παναιτωλικό»

Καλεσμένος της εκπομπής »ΟΛΑ Sports and VoiceBet» και του Παρασκευά Μάζη, μέσα από τη συχνότητα του »Αχελώος fm 98.4» βρέθηκε ο Νίκος Κατσικοκέρης, πρώην παίχτης του  Παναιτωλικού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Εργοτέλη για δεύτερη φορά στη καριέρα του.
Ημι-επαγγελματική και επαγγελματική καριέρα, το χθες και το σήμερα ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κρύβει την επιθυμία που έχει, για επιστροφή στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
-Η επιστροφή στον Εργοτέλη: Ναι, όντως έτσι είναι. Επιστρέφω σε μία ομάδα που με έφερε στο προσκήνιο (Super League) και με ανέδειξε. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει από το μηδέν, έχοντας σε αυτή τη προσπάθεια και εμένα ενεργά μαζί της. Ελπίζω, να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά με τον Εργοτέλη να πετυχαίνει στο φινάλε τον στόχο του.
Όλο το σωματείο, όλοι οι άνθρωποι και γενικότερα το φίλαθλο κοινό το χάρηκαν πραγματικά. Να πω κάπου εδώ πως είχα πρόταση και από την ομάδα του Ο.Φ.Η αλλά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε, κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κοιτάζεις απλά τον εαυτό σου, οφείλεις να σκεφτείς και την οικογένειά σου.
-Μπαμ μέσω… Πλατανιά: Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό γιατί, όπως ο Εργοτέλης έτσι και ο Πλατανιάς, που κατάφερα μέσα από εκεί να αναδειχθώ, να φτάσω σε υψηλό επίπεδο, βλέποντας και τον Πλατανιά, να είναι τόσο ψηλά. Τι να πω, αν και εφόσον κάποια στιγμή, αλλάξουν ξανά τα πράγματα και επέστρεφα εκεί θα ήθελα να ζήσω ανάλογες ή και καλύτερες στιγμές.
-Παναιτωλικός: Ο Παναιτωλικός για εμένα και γενικά για την περιοχή είναι ένα κομμάτι ιδιαίτερο. Μετά το πέρασμα στη Γ’ Εθνική, η ομάδα προχωρά με πραγματικό επαγγελματισμό, έχοντας πλέον σταθερή πορεία στη Super League. Κάποια στιγμή είχα έρθει κοντά στην επιστροφή. Δεν τα καταφέραμε. Δε πειράζει. Αυτή η ομάδα πρέπει να είναι εκεί. Όλοι με τον τρόπο τους προσφέρουν τόσο στην ομάδα, όσο και στην ίδια τη πόλη. Μιλάμε για ένα μεγάλο αβαντάζ. Πόσο μάλλον αν καταφέρει να ανέβει ακόμη περισσότερο. Εγώ προσωπικά, δε νιώθω καμία πικρία, πέρασα καλά και ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε πιθανή επιστροφή. Αν δεν ήταν στόχος μου, να γυρίσω στον Παναιτωλικό θα έπρεπε να είχα σταματήσει από καιρό τη μπάλα. Δεν με στεναχωρεί κάτι, όπως πέρσι με τον Ερμή έτσι και τη νέα σεζόν με τον Εργοτέλη αναμένεται να κάνω και κάνουμε, όλοι μαζί ως σύνολο μεγάλα πράγματα. Η ηλικία ακόμα μου το επιτρέπει. Γιατί λοιπόν να μην αποτελέσει δέλεαρ η σεζόν που έρχεται, ώστε να μου γίνει νέα πρόταση από τον Παναιτωλικό;
-Ερμής Ζωνιανών: Ήταν μία επίσης ωραία χρονιά στην οποία άξιο αναφοράς, είναι και θα είναι για χρόνια η νίκη που πήραμε εντός έδρας επί του ΟΦΗ. Δε μπορώ να πω ότι ήμασταν χαλαροί και ποτέ δε μπορεί μία σοβαρή ομάδα να είναι, ειδικά, όταν έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες. Αν τώρα κάνουμε ένα πιο γενικό σχόλιο, είμαστε ευχαριστημένοι για την παραμονή της ομάδας, την στιγμή που άλλες εξίσου μεγάλες ή και μεγαλύτερες δεν τα κατάφεραν.
-Από την Super League στην Football League 2: Πιστεύω, πως με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, είναι κρίσιμο σημείο για πολλές ομάδες και μάλιστα ιστορικές. Είδαμε, τι συνέβη με Α.Ε.Κ., Άρη, Ο.Φ.Η. και νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Αυτό είναι πολύ δύσκολο τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους φιλάθλους αυτών των ομάδων. Κάποιοι παράγοντες εκμεταλλεύονται πολλά πράγματα, τα οποία έχουν αντίκρισμα προς τους συλλόγους και αυτό είναι κάτι που πληρώνεται ακριβά. Όπως, είπα και παραπάνω ιστορικές ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν, αποδεικνύοντας όμως τι αξίζουν.
-Α.Ε.Κ.: Εντάξει, ήταν ένα πέρασμα που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένο, άσχετα από την κακή εμπειρία, μία άτυχη στιγμή. Πιστεύω, ότι η Α.Ε.Κ. είναι ένας τεράστιος σύλλογος με φοβερό και δυνατό κόσμο. Κατάφερε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται, έχοντας κατακτήσει στο φινάλε και το Κύπελλο Ελλάδας, επί του πρωταθλητή, Ολυμπιακού. Για εμένα ήταν ένα όνειρο, ήθελα να αγωνιστώ και να παραμείνω, αλλά οι συγκυρίες δε βοήθησαν. Παρ’όλα αυτά δεν είναι αργά μέσα από τις επιτυχίες να επανέλθει κανείς τόσο ψηλά. Όλα μπορούν να γίνουν.
-Εθνική Ελλάδος & Euro: Ναι ναι σίγουρα δεν υπάρχει η Ελλάδα και αυτό είναι ένα πλήγμα για όλους τους Έλληνες, αλλά και όσους αγαπάμε την ομάδα της χώρας μας. Όμως, η διοργάνωση ως διοργάνωση δεν παύει να είναι μεγάλη και οφείλω να ομολογήσω πως την παρακολουθώ. Νομίζω, πως όλες οι ομάδες και γενικά όλοι οι παίχτες είναι σε μία φάση που έχουν δώσει αρκετούς αγώνες για φέτος, αν και πάλι βλέπουμε καλά παιχνίδια. Όσο για τις διαφορές μεγάλων και μικρών ομάδων, θεωρώ ότι πλέον είναι πολύ λίγες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
-Κριστιάνο Ρονάλντο vs Λιονέλ Μέσι: Δε μπορώ να τους κρίνω σε καμία περίπτωση, αλλά για μένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα ίνδαλμα. Μεγάλος και τεράστιος, αυτό που κάνει το κάνει τέλεια. Όσο για τον Λιονέλ Μέσι μπορώ να πω ότι έχει ταλέντο. Διαφορετικά μεγέθη, αλλά τεράστιοι και οι δυο.
Πηγή www.agrinionews.gr

Νίκος Κατσικοκέρης / Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι ένας Έλληνας Ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1988 στην  Αμφιλοχία (Στάνος) και η φυσική του θέση είναι κεντρικός επιθετικός.

Καριέρα

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Παναιτωλικό όταν ήταν 17 ετών. Έχει αγωνιστεί και σε Κερατσίνι και Τηλυκράτη στην Δ' Εθνική.
Το 2009 μετακόμισε στον Πλατανιά στην Γ' Εθνική όπου σκόραρε 19 γκολ σε 56 αγώνες. Οι καλές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη στην Α' Εθνική.
Το καλοκαίρι του 2012, η ΑΕΚ τον απέκτησε από τους Κρητικούς έναντι 150.000 ευρώ. Με τη νέα του ομάδα έκανε το ντεμπούτο του στις 16 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.
Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό, ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 ανήκει στον Παναιγιάλειο. Ακολούθησαν ο Παναργειακός το 2015 και ο Ερμής Ζωνιανών (2015-).

Διακρίσεις

Για την αγωνιστική του παρουσία την περίοδο 2010-2011 πήρε δύο βραβεία από τον Π.Σ.Α.Π.. Αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Football League 2 στον Νότιο Όμιλο και πρώτος σκόρερ στην Football League 2 στον Νότιο Όμιλο
 

NikolaosKatsikokeris/www.transfermarkt.co.uk

Προφίλ στο footballzz.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE