links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

«Μετακομίζουν» τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων

ktel-kifisou.jpg
Στα 300 εκατ. ευρώ το κόστος μετεγκατάστασης

Σε ενιαίο χώρο στον Ελαιώνα - Τα χρήματα θα αντληθούν από το πακέτο Γιούνκερ - Οι εργασίες πιθανόν να ξεκινήσουν από 1η Σεπτεμβρίου του 2017

Τη μεταφορά των σταθμών ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων σε ενιαίο χώρο στον Ελαιώνα, ένα ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και χρόνια, «ξεκλειδώνει» το πακέτο Γιούνκερ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» το κόστος του έργου αναμένεται να φτάσει τα 300 εκατ. ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το επιχειρηματικό σχέδιο, οι μελέτες κατασκευής, υλοποίησης και λειτουργίας του νέου Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη των εργασιών την 1 Σεπτεμβρίου του 2017, με τις εγκαταστάσεις να γίνονται σε έκταση 66,4 στρεμμάτων που ανήκουν στην Αττικό Μετρό Α.Ε.
Σε αυτό το χώρο έχει προβλεφθεί και η κατασκευή άλλων εγκαταστάσεων, όπως χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά και χώροι πολιτισμού.
 http://www.protothema.gr/greece/article/584504/metakomizoun-ta-ktel-kifisou-kai-liosion-/                       http://www.protothema.gr/greece/article/584504/metakomizoun-ta-ktel-kifisou-kai-liosion-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE