links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Εκοψαν την καρωτίδα 14χρονου [εικόνες & βίντεο]

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Εκοψαν την καρωτίδα 14χρονου -Αντιστάθηκε το θύμα [εικόνες & βίντεο]
Θρηνεί η Γέφυρα Θεσσαλονίκης για το θάνατο του 14χρονου αγοριού που βρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί δίπλα από το Γυμναστήριο του χωριού.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο νεαρός χθες βράδυ ήταν με την παρέα του σε εκδήλωση που έγινε στο αναψυκτήριο Γέφυρας και μετά το τέλος της έφυγε μαζί με τους φίλους του με τους οποίους χωρίστηκε γύρω στις 12 το βράδυ. Έκτοτε άρχισαν να αγνοούνται τα ίχνη του αγοριού καθώς δεν έφτασε ποτέ σπίτι του με τους τους γονείς του να αγωνιούν.
Το μυστήριο λύθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 10:30 όταν κάτοικος του χωριού που μένει κοντά στο Γυμναστήριο ανακάλυψε τη σορό του νεαρού.
Το σημείο που βρέθηκε νεκρό το 14χρονο αγόρι


Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και άντρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Το θύμα αντιστάθηκε
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο με δύο μαχαιριές στο λαιμό, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι αντιστάθηκε. Στο σημείο που βρέθηκε η σορός του εντοπίστηκε και το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ενώ τα κίνητρα παραμένουν ακόμα άγνωστα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Η αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
Σήμερα και ώρα 10:30, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 14χρονος.
Σύμφωνα με αυτοψία κας. Ιατροδικαστή, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Τι βλέπει ο ιατροδιαστής
Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.
Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.





Πληροφορίες, φωτο & βίντεο: e-koufalia.gr

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE