ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Τίτλοι τέλους για το Mega; The End

mega.jpg Το τέλος για το Mega φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Αν δεν συμβεί… κάποιο θαύμα τις αμέσως επόμενες ώρες το κανάλι της Μεσογείων θα αποτελέσει παρελθόν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο που ήταν  προγραμματισμένο για σήμερα κράτησε λιγότερο από 20 λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρότασή του για τη σωτηρία του καναλιού καθώς όπως σημείωσε οι υπόλοιποι ήταν απρόθυμοι. 
Στους κόλπους των εργαζομένων επικρατεί μεγάλη ανησυχία. Ήδη τις τελευταίες ώρες κάνουν αγωνιώδη τηλεφωνήματα στους συναδέλφους τους. Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.
Πλέον ακούγεται ότι την Παρασκευή θα βγει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος.

Αν συμβεί αυτό το κανάλι θα περάσει στα χέρια των τραπεζών οι οποίες θα κηρύξουν την πτώχευση του σταθμού.
Aνάρτηση από: tvxs.gr


Ανατροπή στο Mega-λο κανάλι: Αύριο βάζουν χρήματα

Μέρα διαρκών εξελίξεων και ανατροπών στα δεδομένα που ισχύουν για το Mega φέρνει η νεότερη ενημέρωση του Νίκου Πεφάνη στους εργαζομένους, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι του καναλιού είναι έτοιμοι να βάλουν έως αύριο 17,5 εκατ. ευρώ, ώστε να μην τραβήξουν το «σωληνάκι» οι τράπεζες, όπως αποκάλυψε το Koolnews.gr .
Ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου είπε στους εργαζομένους, μιλώντας εκ μέρους των μετόχων, ότι πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των τραπεζών, οι οποίες και θα αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την πρόταση των μετόχων και σύμφωνα με τον ίδιο, δύσκολα θα την αρνηθούν.
Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση, οι δύο παλιοί μέτοχοι του Mega, Γιώργος Μπόμπολας (7,5 εκατ. ευρώ) και Σταύρος Ψυχάρης (5 εκατ. ευρώ), βάζουν το μερίδιό τους που είναι συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ και ένας νέος, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, θα προσθέσει 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες.
Ο κ. Πεφάνης ενημέρωσε επίσης ότι σήμερα το βράδυ, έως αύριο το πρωί, θα απαντήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη διά εκπροσώπου της εάν θα συμμετάσχει και εκείνη στην ΑΜΚ, συμμετέχοντας με το μερίδιό της που είναι άλλα 5 εκατ. ευρώ, ώστε να φτάσει συνολικά τα 22,5 εκατ. ευρώ.
www.eleftherostypos.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE