links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Nissan-Navara: Στα χωράφια και με άνεση λιμουζίνας!

Το Navara είναι διάσημο από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο. Η νέα έκδοση όμως, βάζει ακόμα ένα λιαθαράκι στο μύθο και οι επαγγελματίες τρίβουν τα χέρια τους!

Οι εκλογές τελείωσαν, ο σοφός λαός αποφάσισε και τώρα πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά.

Ολοι, μιλάνε για την αγροτική παραγωγή και το πως πρέπει να στηριχθεί και εμείς εδώ, από το TheToc.gr, θα βάλουμε το λιθαράκι μας παρουσιάζοντας το εργαλείο του αγρότη (και όχι μόνο), με το οποίο μπορεί να διαβεί τα πιο δύσκολα εδάφη μεταφέροντας μεγάλα φορτία αλλά πάντα με πολυτέλεια, με το δερμάτινο σαλόνι του και με το GPS του αλλά και με μία πλειάδα από κάμερες που δεν έχουν υπάρξει ξανά σε επαγγελματικό όχημα!

Το νέο Navara (NP300) είναι ο νέος μονομάχος από τη Nissan και έρχεται να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας –και λίγα περισσότερα. Και αν κανονικά στα επαγγελματικά ξεκινάμε με τη χωρητικότητα της καρότσας... το νέο Navara χρειάζεται διαφορετική εισαγωγή καθώς με τη νέα πίσω ανάρτηση των πέντε συνδέσμων και με το χαμηλότερο κατά 20 κιλά βάρος από το προηγούμενο μοντέλο, υπόσχεται οδική συμπεριφορά GTi.

Για τα δύσκολα
Για τα δύσκολα

Ωμή δύναμη
Σε αυτό παίζει ρόλο και ο κινητήρας πετρελαίου 2.3 λίτρων που ενώ είναι ισχυρός είναι έως και 24% πιο αποτελεσματικός αλλά και πιο καθαρός από αυτόν του απερχόμενου μοντέλου και προσφέρεται σε δύο αποδόσεις 163 ίππων (για την έκδοση 4Χ2) και 192 ίππων για το 4Χ4!
και... τα πολύ δύσκολα
και... τα πολύ δύσκολα

Ικανότητα μεταφοράς
Τα παραπάνω νούμερα έχουν και μετάφραση, αφού το νέο Navara έχει ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου σε όλες του τις εκδόσεις και ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων.
Που θα χωρέσουν οι 3.5 τόνοι; Ο ωφέλιμος χώρος φόρτωσης στο  νέο NP300 NAVARA είναι μακρύτερος κατά 6.7 εκατοστά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Στην έκδοση Double Cab διαθέτει και τον μεγαλύτερο χώρο σε μήκος στην κατηγορία του,  με 1,58 μέτρα ενώ στις εκδόσεις King Cab το μήκος του ωφέλιμου χώρου, αγγίζει τα 1,79 μέτρα.
Πως θα φορτωθούν 3,5 τόνοι; Πως θα ασφαλιστούν; Το Navara έχει σύστημα φόρτωσης με πρωτοποριακές ράγες C στην καρότσα του pick-up, με κανάλια βαρέως τύπου στο πίσω εξωτερικό τοίχωμα της καμπίνας, αλλά και πλευρικά. Επιπλέον, έχει και ένα ευέλικτο σύστημα για γρήγορη και ασφαλή πρόσδεση κάθε είδους φορτίου,

Μετακίνηση με πολυτέλεια και ασφάλεια
Με την καρότσα φορτωμένη μέχρι εκεί που πάει, ο επαγγελματίας μπαίνει στο σαλόνι και παθαίνει το δεύτερο σοκ. Δέρμα απ’άκρη σ’άκρη, αυτόματος κλιματισμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων και μεγάλη οθόνη με δορυφορική πλοήγηση αλλά και με το σύστημα καμερών της Nissan το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει μία εναέρια εικόνα (σαν από drone) για το όχημά του, ανακαλύπτοντας κάθε πιθανό εμπόδιο σε 360 μοίρες! Και αν δεν σας φτάνουν αυτά, υπάρχουν ακόμα: Σύστημα αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης, cruise control, hill descent control (HDC) και hill start Assist (HSA), η πίσω κάμερα οπισθοπορίας και οι  αισθητήρες παρκαρίσματος

Με τέτοιο αγροτικό τα παρατάω και εγώ από το γραφείο και πάω στα χωράφια!


Πηγή ανάρτησης www.thetoc.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE