links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκαίνια στο κατάστημα «Ζυμαρικά Αμφιλοχίας» (ΦΩΤΟ)

«Ζυμαρικά Αμφιλοχίας»
Παρουσία πλήθος κόσμου, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια του καταστήματος «Ζυμαρικά Αμφιλοχίας». 
Μέσα κι έξω από το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αν. Στράτου έγινε το αδιαχώρητο. Πρόκειται για ένα κατάστημα – εργαστήριο ζυμαρικών που παράγει ζυμαρικά με αγνά προϊόντα της περιοχής. Εκτός από τα είδη παραγωγής της επιχείρησης, στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς και άλλα επώνυμα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας όπως, κρασί, ελιές, μέλι, γλυκά κ.α.
''Έχουμε τη χαρά να ανοίξουμε το πρώτο κατάστημα στην Αμφιλοχία με τοπικά προϊόντα, που οι πρώτες ύλες είναι δικής μας παραγωγής και επεξεργασίας. Πρόκειται για ένα κομμάτι της τοπικής αγοράς που έλειπε και είχε μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο''.  Δήλωσε ο ιδιόκτητης κ. Απόστολος Γώγολος.
Να ευχηθούμε στο ιδιοκτήτη καλές δουλειές..
e-maistros.gr
zimarika-amfiloxias zimarika-amfiloxias.jpg1 e-maistros.gr zimarika-amfiloxias.jpg2 zimarika-amfiloxias.jpg3 e-maistros.gr zimarika-amfiloxias.jpg4 zimarika-amfiloxias.jpg5 e-maistros.gr zimarika-amfiloxias.jpg7 zimarika-amfiloxias.jpg8 e-maistros.gr zimarika-amfiloxias.jpg9 zimarika-amfiloxias.jpg10
e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE