links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πρωταπριλιάτικη φάρσα...(ΒΙΝΤΕΟ)

April-Fools-Day
Ο καθηγητής στο κολέγιο του Μίτσιγκαν έχει έναν κανόνα. Όταν χτυπάει κινητό εν ώρα μαθήματος, οι μαθητές απαντούν και βάζουν ανοιχτή ακρόαση για να ακούγεται και ο συνομιλητής.
'Ετσι θα αποδεικνύεται η... σοβαρότητα της κλήσης. Οι μαθητές όμως είχαν... κακούς σκοπούς για τον καθηγητή των Οικονομικών. Το τηλέφωνο χτυπάει, η σπουδάστρια σηκώνει «ντροπιασμένη» το τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή ακούγεται ένας «γιατρός» ο οποίος της επιβεβαιώνει ότι είναι... έγκυος.
Η νεαρή τα χάνει. Ο «γιατρός» συνεχίζει να μιλάει και τη ρωτάει τι θα κάνει τώρα που ο πατέρας την έχει... εγκαταλείψει!
Το τηλέφωνο κλείνει και ο καθηγητής κατακόκκινος και ντροπιασμένος γι΄αυτό που έκανε, ζητά συγνώμη από την κοπέλα. Εκείνη τότε ταπεινά του λέει ότι έχει αποφασίσει να ονομάσει το «παιδί» της... πρωταπριλιάτικο αστείο!
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο


 
Newsbomb.gr 

Η… πρωταπριλιάτικη φάρσα του Άδωνι

adwnis
Με ένα αθώο ψεματάκι φρόντισε να ευχηθεί καλό μήνα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού σήμερα έχουμε Πρωταπριλιά και λόγω ημέρας οι φάρσες… επιβάλλονται.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Καλημέρα και καλό μήνα. Εκτάκτως στις 08:00 στο @PrwinoANT1 σε μια συνέντευξη τετ α τετ με τον Γιώργο Παπαδάκη για να αρθούν οι παρεξηγήσεις».
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 1, 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE