links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας – Διακήρυξη ενόψει των εκλογών

Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας 
Αγαπητοί συμπολίτες/σες
H Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας σας καλεί να είστε σε αγωνιστική ετοιμότητα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της 25ης Γενάρης γιατί ο μόνος που θα αποτρέψει την λαίλαπα των κατασχέσεων και γενικότερα τον κατήφορο που έχει πάρει η χώρα μας είναι η ίδια η κοινωνία από τους απλούς πολίτες. 
Εδώ και δεκαετίες γινόμαστε μάρτυρες μιας τραγελαφικής κατάστασης όπου οι προεκλογικές υποσχέσεις ρίχνονται πάντα στον κάλαθο των αχρήστων , με τις εκάστοτε κυβερνήσεις να παραμένουν ατιμώρητες και το σύστημα δικαιοσύνης να εθελοτυφλεί και να τους καλύπτει.
Δεν πρέπει να μείνουμε ακόμη μια φορά στον καναπέ του σπιτιού μας, βλέποντας παθητικά τις πολιτικές εξελίξεις να διαδραματίζονται χωρίς εμάς αλλά να αφορούν την δική μας την ζωή. Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή όπου τα πολιτικά κόμματα αλληλοσπαράζονται και τα ΜΜΕ σπέρνουν την τρομοκρατία, καλούμαστε να κινητοποιηθούμε και να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας.
Από 1η Γενάρη, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας έχουν απελευθερωθεί στην Ελλάδα και τον έλεγχο παίρνουν πλέον οι τράπεζες όσον αφορά την κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας των δανειοληπτών.
Το δικαίωμά μας στην στέγαση είναι πολύ σημαντικό για να το αφήσουμε στα χέρια των τραπεζών και της όποιας κυβέρνησης εκλεγεί. Έχουμε την δύναμη να το προστατέψουμε με την ενεργό συμμετοχή μας στις αποτροπές των πλειστηριασμών που γίνονται στα Ειρηνοδικεία.
Η λαϊκή κυριαρχία, την οποία τόσοι και τόσοι επικαλούνται, δεν είναι μόνο να ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια το κόμμα που θες να αναλάβει τα ηνία του κράτους αλλά να επιβάλλεις ως λαός την θέλησή σου και να εμποδίζεις την καταπάτηση των δικαιωμάτων σου κάθε στιγμή που θα χρειαστεί. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τους πολίτες στους δρόμους αγωνιζόμενους ο ένας πλάϊ στον άλλον.
Όσον αφορά τους υποψηφίους βουλευτές που ζητούν την ψήφο μας, θα τους περιμένουμε έξω από τα Ειρηνοδικεία τις στιγμές που θα διακυβεύεται η κατοικία συνανθρώπων μας, για μπουν μπροστά και να εμποδίζουν τον πλειστηριασμό της.
Στα χρόνια των μνημονίων έχουμε δει να καταργούνται όλα τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία είναι υποχρεωμένο να προστατεύει ένα κράτος δικαίου. Εμείς, θα τα υπερασπίσουμε μέχρι εκεί που φθάνουν οι δυνάμεις μας και καλούμε και την υπόλοιπη κοινωνία να κάνει το ίδιο, χωρίς διαμεσολαβητές.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
 e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE