links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Μουσουλμάνοι καίνε ζωντανούς Χριστιανούς στην Νιγηρία!!!!! Φρικτό Βίντεο, Φρικτές εικόνες!!!!! (VIDEO)

Nigeria-spaljeni-hriscani
Επιθέσεις κατά χριστιανών στη Νιγηρία συνέχισαν με αυξημένη βαρβαρότητα . Οι τρομακτικές ισλαμιστές επίθεση 50 Χριστιανοί κάηκαν ζωντανοί .
Όπως γνωστοποίησε στα μέσα ενημέρωσης , σκοτώθηκαν πάνω από εκατό άτομα σε επιθέσεις σε 12 χωριά στην πολιτεία Plateau της Νιγηρίας . Την ευθύνη για τις επιθέσεις επαναλαμβάνεται ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram .
Όπως επιβεβαιώνεται από αρκετές πρακτορεία ειδήσεων , 50 Χριστιανοί , μέλη της Εκκλησίας του Χριστού , στο χωριό μετά το MASEHE επίθεση αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι του πάστορα τους, όπου κάηκαν ζωντανοί .
” Πενήντα μέλη της εκκλησίας σκοτώθηκαν σε ένα κτίριο της εκκλησίας , όπου έκρυβαν . Σκοτώθηκαν μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του πάστορα , “, δήλωσε ο Dakholom χρονολόγηση , υπουργός και αντιπρόεδρος της Εκκλησίας του Χριστού στη Νιγηρία .

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!         OI EIKΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

«Η Νιγηρία είναι να γίνει μια νέα Χριστιανοί ικρίωμα . Boko Haram έχουν σκοτωθεί βάναυσα εκατοντάδες χριστιανοί , συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών “, δήλωσε ο Jerry Dajkst , από μια αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση διωκόμενους χριστιανούς ” Open Door ” (Open Doors ) , « στόχος τους είναι να αποκλείσει το σύνολο της Νιγηρίας νόμο της Σαρία . ”
Μερικοί Νιγηρίας αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα μέλη της μουσουλμανικής Φουλάνι φυλή , που κατοικούσαν στη χώρα του Πλάτωνα , βοηθώντας Boko Haram στο διωγμό των Χριστιανών και για την ίδρυση ισλαμική κυριαρχία στη χώρα .
” Δεν πιστεύω ότι η Boko Haram , από το πουθενά , επιτίθενται τα χωριά . Δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς τοπική υποστήριξη και βοήθεια », δήλωσε ο Νιγηριανός δικαστική σύμβουλος Innocent Čukuvuma .
Οι πολίτες της Νιγηρίας έχουν επικρίνει την παθητική στάση της κυβέρνησης και κάλεσε για μεγαλύτερη δέσμευση στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας Boko Haram της .
Ajo Pastor Oritsejafor , πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης της Νιγηρίας , ζήτησε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών να δηλώσει επίσημα Boko Haram τρομοκρατική οργάνωση κατά την οποία πρέπει να αγωνιστούμε σε διεθνές επίπεδο .
« Στη Νιγηρία , υπάρχουν ορισμένοι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι η Νιγηρία πρέπει να είναι ένα ισλαμικό κράτος , Boko Haram είναι το όργανο που οδήγησε την ομάδα των ανθρώπων . Νιγηρία διαιρείται σε δύο πλειοψηφούσα θρησκεία , ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ , δεν είναι δυνατόν να εξισλαμισμό Νιγηρία », είπε ο πάστορας .   ΠΗΓΗ: HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE