links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με στρατηγική Ζήκου και υπογραφή Μπεκατώρου.

 Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν και σε δύο περίπου μήνες ο Γιώργος Ζήκος έφυγε νικητής από το Αντίρριο, έχοντας κερδίσει ως προπονητής του Ομήρου στην πρεμιέρα και την 11η αγωνιστική με τα χρώματα του Αμβρακικού Λουτρού. 
 
Παράλληλα ο Σπύρος Μπεκατώρος (φωτο) ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ για το 0-1 και ολοκλήρωσε το… έργο του πετυχαίνοντας το 2-3 για την ομάδα του. Το ματς είχε συνεχείς ανατροπές στο σκορ, αλλά και αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού ανέμου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ...2                     ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ.....3
 
Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, αλλά και ο Αμβρακικός χωρίς τον Γόγα και τον Βλάχο. Ο αέρας δυνατός και πλάγιος, έφερνε το ματς στη μία πλευρά του γηπέδου, παρά τις προσπάθειες των παικτών. Μάλλον κέρδισε ο πιο τυχερός, αφού το Αντίρριο δικαιούνταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Το Λουτρό προηγήθηκε στο 19΄ όταν ο Μπεκατώρος βρήκε τον Τσιτσομήτσο κι αυτός σκόραρε. Ο Ατρόμητος δεν ισοφάρισε στο 26΄ διότι ο Σπυρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Αλεξόπουλου (σε σέντρα του Κάκκου), όμως στο 31΄με τον ίδιο δημιουργό και τον ιδιο εκτελεστή έγινε το 1-1 σε εύστοχο σουτ του Αλεξόπουλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν και το προβάδισμα στην επανάληψη, περίπου στο 52΄, αφού ο έμπειρος Περικλής Παπαποστόλου εκμεταλλεύτηκε τα καλά του κτυπήματα σε συνδυασμό με τον άνεμο και από πολύ πλάγια και μακριά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπυρόπουλου. Η είσοδος του Βαμβακά άλλαξε την εικόνα του Αμβρακικού και με τους πολύ καλούς Νίκα, Πατσιαλό, Νίκο Ζίγκηρη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να επανέλθουν στο παιγνίδι. Στο 71΄ο Ντρούτσης έδωσε στον Βαμβακά και ισοφάρισε 2-2, ενώ λίγο μετά ο Γιώργος Ζίγκηρης έβγαλε μόνο τον Τσιτσομήτσο κι αυτός αστόχησε ελάχιστα. Στο 79 έγινε η ανατροπή του σκορ, όταν ο Μπεκατώρος προωθήθηκε σε κόρνερ του Νίκου Ζίγκηρη και διαμόρφωσε το 2-3 με κεφαλιά.
Ντζανης, Χουλιάρας και Τσιλίκας ήταν οι διαιτητές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Καραδήμας, Ταμπάκης, Μυλωνάς, Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος (76΄ Βαρελάς), Δημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπανιάς, Κάκκος Β.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Σπυρόπουλος, Πατσιαλός, Ζίγκηρης Γ., Νεφρός, Μπεκατώρος, Νίκας, Τσιτσομήτσος (90΄Κάλλιος), Δράκος, Ντρούτσης, Τσιλίκης (65΄Βαμβακάς), Ζίγκηρης Ν.
sportait.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE