- 1 γιαούρτι (200 γρ.)
- 2 κουπ. ζάχαρη
- 2 κουπ. αλεύρι
- 1 κουπ. φρούτα κόνφι ψιλοκομ.
- 3 αυγά
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- ½ κυπελλάκι ελαιόλαδο
- 1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέϊκιν-πάουερ. Προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και τέλος τα φρούτα κόνφι και την βανίλια. Βουτυρώνετε μια φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC για 35΄-40΄. Στα μισά του χρόνου ψησίματος σκεπάστε την φόρμα με λαδόκολλα για να μην καεί το γλυκό. www.gastrotourismos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου