links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 γιαούρτι  (200 γρ.)
  • 2 κουπ. ζάχαρη
  • 2 κουπ. αλεύρι
  • 1 κουπ. φρούτα  κόνφι ψιλοκομ.
  • 3 αυγά
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • ½ κυπελλάκι ελαιόλαδο
  • 1 βανίλια
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέϊκιν-πάουερ. Προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και τέλος τα φρούτα κόνφι και την βανίλια. Βουτυρώνετε μια φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC για 35΄-40΄. Στα μισά του χρόνου ψησίματος σκεπάστε την φόρμα με λαδόκολλα για να μην καεί το γλυκό.  www.gastrotourismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE