links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

68χρονη κατάλαβε την απάτη, αναζητούν τον απατεώνα…

γυναικα
Απόπειρα εξαπάτησης γυναίκας σημειώθηκε πριν δυο ώρες στο Αγρίνιο, ωστόσο η 68χρονη κατάλαβε πως θα έπεφτε θύμα επιτηδείου, κατήγγειλε το συμβάν και πλέον η αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό του απατεώνα έχοντας μια αξιόπιστη περιγραφή του.
Πρόκειται για το σύνηθες σενάριο όπου η γυναίκα καλείται από τον άγνωστο για να συνεισφέρει οικονομικώς σε εξόφληση εκκρεμότητας του γιού της.  Έτσι στην περιοχή της  Ηρώων Πολυτεχνείου την εν λόγω 68χρονη αγρινιώτισσα προσέγγισε νεαρός  35-40 ετών καλοντυμένος και την ενημέρωσε πως ο γιος της έχει μια οφειλή 800 ευρώ στην εφορία την οποία αν η ίδια καλύψει- δίνοντας στον ίδιο τα χρήματα- θα λάβει και επιστροφή…1800 ευρώ.
Η γυναίκα έχοντας της αίσθηση ότι μιλά με φιλικό πρόσωπο του γιού της έσπευσε συνοδεία του επιτηδείου στο σπίτι της για να πάρει το βιβλιάριο και  εν συνεχεία στην αγροτική τράπεζα για να κάνει ανάληψη το ποσό και να του το παραδώσει. Ευτυχώς όμως όντας στην τράπεζα –και υποψιασμένη απ’ όσα κατά καιρούς έχει ακούσει για παρόμοιες απάτες- τηλεφώνησε στο γιό της ο οποίος της είπε πως επρόκειτο για απάτη και έσπευσε στην τράπεζα.  Ο επιτήδειος υποψιάστηκε πως έγινε αντιληπτός και εξαφανίστηκε. Το συμβάν καταγγέλθηκε και το agrinionews.gr το δημοσιεύει θεωρώντας πως καλό είναι οι ηλικιωμένοι κυρίως να είναι υποψιασμένοι όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παρόμοιες απάτες το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλές, άλλες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας και άλλες όχι.                    www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE