links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους ....

 Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους - VIDEO
Μια μελαγχροινή τσιγγάνα από το Ζεφύρι δείχνει on camera την κατάξανθη εγγονή της. "Δεν είμαστε ολοι οι Ρομά το ίδιο" λένε αγανακτισμένοι λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης στον καυταυλισμό τους που έγινε μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στα Φάρσαλα.
Η συντονισμένη έρευνα της αστυνομίας που έγινε σήμερα το πρωί σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Ζεφύρι και στο Μενίδι προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των Ρομά που λένε πως δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίζουν όλους ως "ενόχους" επειδή έχουν κατάξανθα παιδιά στις οικογένειες τους.
Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους
Δε διστάζουν μάλιστα να δείξουν τα παιδιά αυτά για να αποδείξουν πως σαν την μικρή Μαρία υπάρχουν και άλλα κοριτσάκια στους καταυλισμούς.

Οπως δήλωσε στο Newsit η γιαγιά του κατάξανθου κοριτσιού που βλέπετε "μας κατηγορούν οτι κλέβουμε παιδιά. Και εμείς είμαστε μελαγχροινοί αλλά κοιτάξτε τι παιδί βγάλαμε".



"Aυτό το παιδί δε μοιάζει με τη Μαρία;" λένε οι τσιγγάνοι στο Ζεφύρι
Οι Ρομά στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ζεφύρι δεν πιστεύουν πως τη μικρή Μαρία την απήγαγαν αλλά οτι την άφησαν στον καυταυλισμό στα Φάρσαλα. Ωστόσο όπως λενε στο Newsit "αν τελικά την άρπαξαν αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι τσιγγάνοι είναι το ίδιο".
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE