links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αναβολή στην εκδίκαση για το πενταπλό φονικό.

news
Αναβολή πήρε στο Πενταμελές Μεικτό Ορκωτό Εφετείο η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του πενταπλού φονικού που τον Νοέμβριο του 2006 συγκλόνισε το πανελλήνιο και καταγράφηκε ως ένα από  ειδεχθέστερα εγκλήματα στα χρονικά.
Οι Διονύσης και Λυσίμαχος Φούκας «επέστρεψαν» στην πατρίδα τους λίγα χιλιόμετρα από το τόπο του εγκλήματος για να δικαστούν ενώ από προχθές κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας όπου έγινε η μεταγωγή τους από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου εκτίουν ποινή πεντάκις ισοβίων που τους επιβλήθηκε από το  Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου τον Μάρτιο του 2008.
Τα ξημερώματα  κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου όπου βρίσκονταν πολλοί συγγενείς των τραγικών θυμάτων της υπόθεσης τα οποία επί της ουσίας ανέρχονται σε επτά καθώς ως παρεπόμενο της δολοφονίας των πέντε κυνηγών ακολούθησε δύο χρόνια μετά η διπλή αυτοκτονία μητέρας και αδερφής ενός εξ΄ αυτών στην Καμαρούλα.
Η εκδίκαση πήρε αναβολή λόγω αδυναμίας να παραστεί ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων Μιχ. Δημητρακόπουλος. Αξιοσημείωτο εξάλλου πως ο Λυσίμαχος Φούκας  αιτήθηκε την αποφυλάκισή του λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του και των προβλημάτων υγείας, αίτημα που ομοφώνως απορρίφθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE