links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δόξες του ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτο)


IMG_9702
Μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος βρέθηκαν σήμερα στο Αγρίνιο για να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι Διεθνείς Επίλεκτοι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν ενάντια στους Παλαιμάχους του Παναιτωλικού στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού  emileon με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του αγρινιώτικου συλόγου ώστε να μπορέσει να μεταβεί στο εξωτερικό για σοβαρή επέμβαση.
Οι Αγρινιώτες φίλαθλοι αγκάλιασαν τον αγώνα και στήριξαν την όλη προσπάθεια και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση στον αγώνα.
Μεταξύ των παλαιμάχων του Παναιτωλικού που αγωνίστηκαν ήταν οι  Ξανθόπουλος, Νταλακούρας, Κωνσταντόπουλος, Βασιλείου,Παππάς, Παπαχρήστος, Μπιτσικώκος, Ασημάκης, Ζαπαντιώτης, Βαϊνάς, Καρίμπας, Μπελεβώνης, Παπαθανάσης, Πάνου και Κόκκοτος. 
Προπονητής των παλαιμάχων, ο Γιώργος Μπουλιέρης.
Απο πλευράς των Διεθνών Επίλεκτων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών έπαιξαν οι: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Γουλής,Γεωργάτος, Μπασινάς, Βόκολος,Κατσιαμπής, Καλιντζάκης, Μαραγκός, Σαραβάκος, Φραντζέσκος, Γιανακόπουλος, Πάντος, Πετρόπουλος, Κατεργιαννάκης,Ξανθόπουλος, Καραϊσαρίδης.
Για την ιστορία το σκορ έληξε 3-5 υπέρ των διεθνών επίλεκτων αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει.
 Οι φωτό του phototsamis.gr 

IMG_9753


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE