links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α.

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α.
Καταιγιστικές οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή. Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ τα ξημερώματα και κατόπιν θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται και ο Ηλίας Κασιδιάρης καθώς και έντεκα στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και ο Γ. Πατέλης, ο επικεφαλής της ΤΟ της Χ.Α. στη Νίκαια.

Για έκδοση ενταλμάτων εναντίον των βουλευτών της Χ.Α. Λαγού, Παναγιώταρου και Μίχου κάνει λόγο το Νewsit.


Ο Η. Παναγιώταρος ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να ζητήσει ενημέρωση για τα τεκταινόμενα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη σύλληψη του γενικού γραμματέα του κόμματος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ο ΣΚΑΙ και το MEGA έχουν εκδοθεί συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ ανά την επικράτεια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε ένα πρώτο του σχόλιο προς το ΣΚΑΙ είπε ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να νικηθεί, προστατεύει τους θεσμούς της και η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Για τις εξελίξεις ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός ο οποίος αναχωρεί σήμερα για την Αμερική.

Για τα όσα συμβαίνουν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μιλώντας νωρίτερα στον Σκάι έκανε λόγο για φίδι το οποίο εξέθρεψε το σύστημα.

Καμία επίσημη αντίδραση από πλευράς της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές που έχουν συλληφθεί δεν εκπίπτουν του αξιώματός τους παρά μόνο όταν η υπόθεση τελεσιδικήσει και εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση από πλευράς του Αρείου Πάγου. www.ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE