links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Mαρτυρία σοκ: Θα λογαριαστούμε στο τέρμα φέρεται να είπε ο ελεγκτής στον 19χρονο

Mαρτυρία σοκ: Θα λογαριαστούμε στο τέρμα φέρεται να είπε ο ελεγκτής στον 19χρονοΚαρέ καρέ τα όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης του 19χρονου Θανάση Καναούτη, περιγράφει φίλη του νεαρού που επέβαινε και αυτή στο τρόλεϊ προκαλώντας σοκ και δημιουργώντας ερωτηματικά, καθώς από τα λεγόμενά της προκύπτει ότι μεταξύ του 19χρονου και του ελεγκτή υπήρχε βεντέτα…
Η φίλη του Θανάση Καναούτη, η οποία έχει καταθέσει και στους αστυνομικούς, μιλώντας στο Mega κατήγγειλε ότι ο ελεγκτής «του τη φύλαγε του Θανάση από προηγούμενη φορά», αφού παρόμοιο περιστατικό ανάμεσα στους δύο είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα χρόνο και στο οποίο ήταν συμπτωματικά και πάλι παρούσα η ίδια.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η νεαρή, ο ίδιος ελεγκτής είχε εντοπίσει τον 19χρονο πριν από περίπου ένα χρόνο χωρίς εισιτήριο και είχε προκληθεί ξανά ένταση. Ο ελεγκτής, μάλιστα, είχε πιάσει από την μπλούζα τον Θανάση με αποτέλεσμα να του την σκίσει, ωστόσο, ο 19χρονος είχε προλάβει να κατέβει από το τρόλεϊ.
«Να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πείτε στον φιλαράκο σας ότι εγώ θα τον ξαναπετύχω», φέρεται να είχε πει ο ελεγκτής τότε στις κοπέλες σύμφωνα με την μαρτυρία της φίλης του 19χρονου.
Ετσι, όταν τον εντόπισε στο μοιραίο δρομολόγιο το βράδυ της 13ης Αυγούστου, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μιλώντας στο Mega η νεαρή φίλη του Θανάση, ο ελεγκτής φέρεται να είπε στον Θανάση: «Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος;».


«Ερχεται ο ελεγκτής, του χτυπάει την πλάτη με το δάχτυλο και του λέει ‘είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος;’ γεμάτος ειρωνεία. Καταλαβαίνουμε ότι είναι ο ελεγκτής που είχαμε ξαναπετύχει πέρυσι τον Μάιο. Και του λέει ‘το εισιτήριό σου’. Λέει (σ.σ. ο 19χρονος) ‘δεν έχω, δεν έχω λεφτά για εισιτήριο’. Τον τραβάει (σ.σ. ο ελεγκτής) μπροστά από την μπλούζα. Τον τράβηξε πιο μπροστά, ακριβώς δίπλα στον οδηγό, του λέει ‘θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η φίλη του Θανάση Καναούτη περιγράφοντας το πώς ξεκίνησαν όλα το μοιραίο βράδυ της 13ης Αυγούστου.
Η κοπέλα, μαζί με μια ακόμη φίλη τους που ήταν στην παρέα κατέβηκαν από το τρόλεϊ στην επόμενη στάση, θεωρώντας πως το θέμα είχε κλείσει εκεί και περιμένοντας τον Θανάση να τις ακολουθήσει. Σύμφωνα, όμως, με την νεαρή, ο 19χρονος δεν τις ακολούθησε καθώς οι πόρτες έκλεισαν και δεν πρόλαβε να κατέβει.
«Αφού έχουμε κατέβει και γυρίζουμε την πλάτη μας, βλέπουμε τον Θανάση με βγαλμένη την μπλούζα, κάποια αριστερά στο λαιμό κάτω, που ήταν μάλλον από γρατζουνιές. Εγώ δεν είδα καλά, αλλά η φίλη μου το έβλεπε καθαρά ότι ήταν γρατζουνιές, κάτι ήταν μου λέει, είχε αίματα. Να φωνάζει ότι δεν είχε εισιτήριο, ότι δεν έχει λεφτά πάλι και οι πόρτες με το που πάει να βγει ο Θανάσης από τη μεσαία πόρτα, καθώς η μπροστά δεν ήταν ανοιχτή, να κλείνουν κατάμουτρα» προσθέτει η νεαρή φίλη του 19χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.
Τα δύο κορίτσια συνέχισαν να ακολουθούν την ίδια πορεία με το τρόλεϊ περπατώντας καθώς έβλεπαν ότι ο τσακωμός δεν σταματούσε. Οπως καταγγέλλει η νεαρή ο 19χρονος και ο ελεγκτής είχαν πιαστεί στα χέρια. «Σπρώχνονταν πάνω στην πόρτα, χτυπιόντουσαν και το λεωφορείο συνέχιζε κανονικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια τα κορίτσια τους «έχασαν», όπως υποστηρίζει η νεαρή και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άκουσαν κάποιον να τους φωνάζει ότι ο φίλος τους είναι πεσμένος στο έδαφος μέσα στα αίματα.
«Τρέχουμε και βλέπουμε τον Θανάση ξαπλωμένο ανάσκελα, με αίματα στη μύτη και μια λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς την μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα», καταλήγει η φίλη του 19χρονου. blogariseto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE