links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παίκτης του Παναιτωλικού ο Καλί

ανανεώνει και ο Μπακάκης!
Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζουν να κινούνται στον Παναιτωλικό με τους ιθύνοντες του αγρινιώτικου συλλόγου να θέλουν να κλείσουν το ρόστερ τους το συντομότερο δυνατόν ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της SuperLeague.
Ο γάλλος αμυντικός Σιρίλ Καλί είναι και τυπικά η δεύτερη μεταγραφή του Παναιτωλικού με τον παίκτη να βρίσκεται απόψε στο Εμιλέον και να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους  ενισχύοντας κατά πολύ τα μετόπισθεν των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία. Ο Καλί είχε πολύ καλή σεζόν στη Βέροια όπου είχε πάει με εισήγηση του Μάκη Χάβου.
Από την άλλη αίσιο τέλος είχε και η ανανέωση της συνεργασίας των κιτρινομπλέ με το Μιχάλη Μπακάκη μιας και οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο νεαρός αγρινιώτης παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Παναιτωλικού αναμένεται να βάλει αύριο την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας το οποίο σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές θα έχει διάρκεια τρία έτη, ικανοποιώντας τόσο την επιθυμία του παίκτη που είχε ως πρώτη επιλογή τον Παναιτωλικό όσο και την επιθυμία διοίκησης και προπονητή να κρατήσουν το δικό τους παιδί στο «σπίτι» τους.


Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναιτωλικού θα συνεχιστούν έντονα και τις επόμενες ημέρες με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με αρκετούς ποδοσφαιριστές και τις ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα «καναρίνια».
Παράλληλα  όσον αφορά το θέμα του πετάλου που καίει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο δ.σ. της ομάδας  με το ενδεχόμενο πάντως να επαναλειτουργήσει να φαντάζει αρκετά πιο κοντινό απ’  ότι τις προηγούμενες μέρες…
Π.Κ.
http://www.agrinionews.gr
Σιρίλ Καλί
Προσωπικές πληροφορίες
Ημερομηνία γέννησης 21 Ιανουαρίου 1984 (29 ετών)
Τόπος γέννησης Μπεζανσόν, Γαλλία
Ύψος 1,79 m
Θέση Αμυντικός
Πληροφορίες συλλόγου
Ομάδα Flag of Greece.svg Π.Α.Ε. Βέροια
Νούμερο φανέλας 3
Ομάδες νέων
Περίοδος Ομάδα
1998-2003 Flag of France.svg ΑΖ Οσέρ
2003-2007 Flag of France.svg Λιλ ΟΣΚ
Επαγγελματική καριέρα*
Περίοδος Ομάδα Συμμ. (Γκ.)
2007-2008 Flag of Greece.svg Αστέρας Τρίπολης 4 (0)
2008-2010 Flag of Greece.svg Πανσερραϊκός 7 (1)
2010-2011 Flag of Greece.svg Π.Α.Ε. Βέροια 25 (2)
2011-2012 Flag of Greece.svg ΑΕΛ 5 (0)
2012- Flag of Greece.svg Π.Α.Ε. Βέροια 34 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE