links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αίμα και άμμος στο Καυταντζόγλειο, στα πλέι οφ Ηρακλής-Παναιτωλικός

Αίμα και άμμος στο Καυταντζόγλειο, στα πλέι οφ Ηρακλής-ΠαναιτωλικόςΣε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τα εντός αγωνιστικού χώρου επεισόδια, ο Ηρακλής ηττήθηκε 0-2 από τον Παναιτωλικό και θα παίξει στα πλέι οφ ανόδου, μαζί φυσικά με τον Παναιτωλικό, αφού την ίδια ώρα η Καλλονή ανέβηκε απευθείας, παίρνοντας χρυσό βαθμό εντός έδρας, 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Στο 34' ο Καμαρά ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον Χουάντερσον να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα για το 0-1.
Λίγο πριν την ανάπαυλα οι παίκτες και οι δύο πάγκοι συνεπλάκησαν μέσα στο γήπεδο που έγινε πραγματική αρένα με την είσοδο και οπαδών στο τεραίν, οπότε και το ματς διεκόπη προσωρινά! Ο Σελίμος απέβαλε αρχικά τον Ουκάρ για τον Ηρακλή, επειδή μούτζωσε τον βοηθό διαιτητή, ενώ μέσα στον …κουρνιαχτό από το ξύλο της… αρκούδας ο Σελίμος απέβαλε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Στεφανάκο. Μετά από 20λεπτη περίπου διακοπή το ματς ξεκίνησε εκ νέου και ολοκληρώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά την ολοκλήρωση των άλλων αγώνων της Φούτμπωλ Λιγκ (και του αγώνα της Καλλονής που επίσης είχε διακοπή).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής πίεσε αφόρητα, αλλά η αλήθεια είναι πως τα τεράστια ευκαιρία δεν έγινε, με τον Τακίδη σε 2-3 φάσεις, πάντως, να επεμβαίνει σωτήρια και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.
Κάπως έτσι και με τον Ηρακλή να έχει βγει ομαδικά στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Καμαρά έφυγε στο 91’ στην αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Χ. Παληγεώργος, Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Στεφανίδης, Ισαάκ, Ουκάρ.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (45+15' Τακίδης), Καμαρά, Κουτσοσπύρος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
www.soccerplus.gr

Ηρακλής - Παναιτωλικός ...το ξύλο!!! (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE