links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Οι γυναίκες θα έχουν το δικό τους ροζ βιάγκρα

Σε τρία χρόνια στα ράφια των φαρμακείων
Και όμως είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς για ποιο λόγο οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να φτιάξουν ένα φάρμακο αντίστοιχο του βιάγκρα, αλλά για γυναίκες. Οποιαδήποτε γυναίκα είναι παντρεμένη πολλά χρόνια τους καταλαβαίνει απόλυτα.

Ποια γυναίκα δεν έχει αρνηθεί το σεξ στον σύντροφο της γιατί απλά δεν έχει καθόλου όρεξη; Το νέο χάπι υπόσχεται να το διορθώσει αυτό. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το χάπι έχει δοκιμαστεί σε πολλές εθελόντριες με εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάτι που κάνει τις εταιρείες να θέλουν να το βγάλουν στην παραγωγή σε δυο με τρία χρόνια.

Το φάρμακο ονομάζεται Lybrido στην Βρετανία και το βγάζει η εταιρεία Emotional Brain. Οι γυναίκες που έχουν χάσει την λίμπιντό τους, επειδή σιδερώνουν, ταΐζουν, δουλεύουν, φροντίζουν μωρά και δεν μένει χρόνος για να εκπληρώσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα.

Πολλοί επιστήμονες όμως προειδοποιούν ότι το συγκεκριμένο χάπι δεν θα σώσει την κατάσταση. Καταρχήν στα πρώτα δύο χρόνια μιας σχέσης, το σώμα μας παράγει την φενυλεθυλαμίνη, μια ορμόνη που μας δίνει αυτό που λέμε «πεταλούδες στο στομάχι» και καρδούλες πάνω από το κεφάλι μας.

Μετά τα δύο χρόνια όμως αυτή η ορμόνη φέυγει και αντικαθιστάται από την ιδέα για τεκνοποίηση και από την ταξίνη οξυτοκίνη, που είναι η ουσία του «συναισθηματικού δεσίματος». Αυτή η ουσία παραμένει μέσα μας αντί της φενυλεθυλαμίνης.

Αρα ποιος έχει όρεξη για σεξ μετά από δέκα χρόνια γάμου; «Με το χάπι φτιάχνεις την χημεία του σώματος, αλλά δεν μπορείς να αναγκάσεις το μυαλό να ξεχάσει τις ευθύνες που έχει με παιδιά, λογαριασμούς και άλλες υποχρεώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά μια επιστήμων από την Βρετανία.

Πηγη:http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE