links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σίσιτς και Μπελόν στον Παναιτωλικό


Oλοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μίρνες Σίσιτς στον Παναιτωλικό, μία από τις σημαντικότερες της μεταγραφικής περιόδου . Ο Σλοβένος παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιο του και πήρε μέρος στην προπόνηση της αγρινιώτικης ομάδας αποτελώντας μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ της.
Μετά την απόκτηση του Σίσιτς (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την επίσημη ΠΑΕ) ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» ενός ακόμη ξένου παίκτη καθώς οι αγρινιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο(28/8/1989) μεσοεπιθετικό Νταμιάν Μπελόν!  Ο παίκτης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Βέροια και είναι προσωπική  επιλογή του Μάκη Χάβου που  είχε συνεργαστεί μαζί του στη  «βασίλισσα του βορρά» στις αρχές  της φετινής περιόδου.
Αν και ο ισπανοελβετός παίκτης  τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε μια  ανάσα από την ομάδα της  Καβάλας οι αγρινιώτες τελικά ήταν αυτοί που κέρδισαν τον παίκτη ισχυροποιώντας κατά πολύ τη γραμμή κρούσης  τους στην προσπάθεια που κάνουν για ανάκαμψη στο φετινό μαραθώνιο της Football League με άμμεσο στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.
Ο παίκτης –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αναμένεται να βρεθεί απόψε  στο Αγρίνιο και να υπογράψει  το νέο του συμβόλαιο ενώ ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτή ήταν και η τελευταία μεταγραφή του Παναιτωλικού μιας η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές έχει καταληκτική ημερομηνία την 11η Φεβρουαρίου με τους αγρινιώτες να επιθυμούν την ενίσχυση και στη θέση του τεραμτοφύλακα με πολλά ονόματα να έχουν ήδη «παρελάσει» ως υποψήφιοι στόχοι…
www.agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE