links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΕ ανάδοχος για την αποπεράτωση της διώρυγας Αμφιλοχίας

4876112258_ardeutika_erga
Προσωρινό ανάδοχο έχει πλέον το σ ημαντικότερο αρδευτικό έργo για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας που δημοπράτησε το Υπουργείο Υποδομών. Το έργο της «Αποπεράτωσης διώρυγας Αμφιλοχίας και σήραγγας Βάλτου για άρδευση-ύδρευση κοινοτήτων Επαρχίας Βάλτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας» δημοπρατήθηκε στις 24 Απριλίου με την συμμετοχή αρκετών τεχνικών εταιρειών. Τελικά επικράτησε η εταιρεία ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΕ με έκπτωση 27,81%…..
Είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η διάρκεια των έργων είναι 2 χρόνια από την ανάθεση της σύμβασης. Η υπογραφή για την κατασκευή του έργου θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου των χαρτιών των συμμετεχόντων και θα ακολουθήσει ο έλεγχος της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος καλοκαιριού.
Προϋπολογισμός του έργου είναι 13.252.032,52 ευρώ. Με την ολοκλήρωση του έργου η άρδευση όλης της περιοχής θα αναβαθμιστεί σημαντικά καθώς σήμερα παρατηρούνται φαινόμενα έλλειψης νερού, ειδικά σε περιόδους ανομβρίας.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι:
Η αποπεράτωση της διώρυγας Αμφιλοχίας και σήραγγας Βάλτου για άρδευση-ύδρευση κοινοτήτων επαρχίας Βάλτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας και περιλαμβάνει τα εξής:
· Η ολοκλήρωση της διώρυγας Αμφιλοχίας μήκους 3,5 χλμ. περίπου,
· Η κατασκευή του αντλιοστασίου Αμφιλοχίας και του σχετικού καταθλιπτικού αγωγού,
· Η κατασκευή της δεξαμενής ρύθμισης της διώρυγας Βάλτου,
· Η κατασκευή της σήραγγας Αμφιλοχίας-Βάλτου, μήκους 2,10 χλμ,
· Η κατασκευή της διώρυγας Βαλτού, μήκους 2,7 χλμ,
· Η λειτουργία του συνόλου των έργων για ένα ημερολογιακό έτος.


ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE