links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δημήτρης Σταμάτης: «Έπρεπε να έχουν φύγει ήδη ο Σαμαράς και οι Σαμαρικοί»!

Σε επικοινωνία του agrinionews.gr με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Δημήτρη Σταμάτη ο τελευταίος,καλούμενος να σχολιάσει τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, 
έκανε δήλωση-βόμβα: 
«Θεωρώ ότι ήδη έπρεπε να έχουν φύγει μετά από το σημείο που οδήγησαν τη Ν.Δ. και το εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο ο κ. Σαμαράς όσοι και οι Σαμαρικοί από το κόμμα»! Μια δήλωση που από μόνη της θα συζητηθεί αλλά που δεν ήταν το μόνο που θέλησε να επισημάνει στο site μας.
Ο κ. Σταμάτης για το χτεσινό αποτέλεσμα τόνισε ακόμη: «Χαίρομαι που και η χώρα αλλά και ο νομός μας ψήφισε αντιμνημονιακά. Βάλαμε όχι ένα λιθαράκι, αλλά ολόκληρο οικοδόμημα για να απαλλαγούμε κάποια στιγμή από το Μνημόνιο και ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να με ανησυχεί η ακυβερνησία ή τα ποσοστά της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής αλλά νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για να αλλάξουμε πορεία.» Ο κ. Σταμάτης ακόμη επεσήμανε ότι δεν πρέπει να γίνει καμιά κουβέντα με μνημονιακές δυνάμεις(σ.σ. αυτό έγινε ήδη πράξη καθώς ο κ. Σαμαράς δέχτηκε άρνηση ακόμη και για να συνομιλήσει με τον κ. Καμμένο στη σημερινή διερευνητική εντολή) και ότι αύριο θα μεταβεί στην Αθήνα για να μετάσχει στις εξελίξεις της επόμενης μέρας.

agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE