links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

H 11άδα της ΝΔ στην Αιτολοακαρνανία


Έφθασε η  ώρα των ανακοινώσεων στη Νέα Δημοκρατία για  το ψηφοδέλτιό της για την Αιτωλοακαρνανία  όπως εξάλλου και για τις άλλες περιοχές της χώρας. Οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά από έντονες διεργασίες που κορυφώθηκαν σήμερα ενώ χαρακτηριστικό είναι πως λίγη ώρα πριν η λίστα «κλειδώσει» μια θέση ακόμη έπαιζε.
Στο ψηφοδέλτιο όπως αναμενόταν  συμμετέχουν τέσσερις γυναίκες  και τελικώς  ο δικηγόρος Σπύρος Κωνσταντάρας (το agrinionews.gr  έγκαιρα είχε αναφερθεί στην εξέλιξη αυτή) όσο και ο ειδικός σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου Δημήτρης Αρβανίτης (παρά τα αντιθέτως σενάρια). Αναφορικά με την περιοχή της Ναυπάκτου αυτή θα εκπροσωπηθεί από τον  Θύμιο Δρόσο γεγονός που ώθησε τον Ασημάκη Φωτόπουλο από το μεσημέρι να προαναγγείλει την αποχώρηση του υποστηρίζοντας πως δεν χωρούν δύο Ναυπάκτιοι στη λίστα.
Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι εν ενεργεία βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, οι υποψήφιοι του 2009 Γιώργος Παπαναστασίου, Νίκος Καραπάνος και Έλενα Μάντζιου-Κοτρολού και επιστρέφει ο Θύμιος Δρόσος. Για πρώτη φορά δοκιμάζουν την τύχη τους σε εθνικές εκλογές οι Δημήτρης Αρβανίτης (Συνταγματάρχης ε.α. και ειδικός σύμβουλος στον δήμο Ξηρομέρου), Σπύρος Κωνσταντάρας (δικηγόρος-επικεφαλής αντιπολίτευσης Θέρμου) και οι κυρίες Γεωργία Μπόκα (δημοτική σύμβουλος Αγρινίου-πρώην αντινομάρχης), Μαρία Φωκά (φιλόλογος από το Μεσολόγγι)και Χριστίνα Σερεπίσιου (δημοσιογράφος-δημοτική σύμβουλος του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας)
Αναλυτικά τα 11 πρόσωπα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό είναι τα εξής:

1ΑΡΒΑΝΙΤΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ε.α.
2ΔΡΟΣΟΣΕΥΘΥΜΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
3ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
4ΚΑΡΑΠΑΝΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
5ΚΟΤΡΟΛΟΥ-ΜΑΝΤΖΙΟΥΕΛΕΝΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
6ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣΣΠΥΡΙΔΩΝΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
7ΜΠΟΚΑΓΕΩΡΓΙΑΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ
8ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΓΕΩΡΓΙΟΣΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ
9ΣΑΛΜΑΣΜΑΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΙΑΤΡΟΣ
10ΣΕΡΕΠΙΣΙΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
11ΦΩΚΑΜΑΡΙΑΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE