links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Αμφιλοχίας: Δημοσίευση αναμνηστικής πινακίδας χρηματοδοτούμενης πράξης.


Δημοσιεύεται η αναμνηστική πινακίδα της χρηματοδοτούμενης πράξης για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών, με παροχή σύγχρονων υποδομών  μέσω οργανωμένων δράσεων από τον Δήμο Αμφιλοχίας, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας και θα συμβάλλουν  στην αειφόρο ανάπτυξη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών της.

 

Τίτλος Πράξης

 

Προμήθεια εξοπλισμού για αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια του παράκτιου και θαλάσσιου τουρισμού
Στόχος της πράξης είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής και η προσέλκυση  επισκεπτών, με παροχή σύγχρονων υποδομών  μέσω οργανωμένων δράσεων από το Δήμο Αμφιλοχίας , οι οποίες
 θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας και θα συμβάλλουν  στην αειφόρο ανάπτυξη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών της.
 

Υποέργο 2 :

 

Περιλαμβάνεται η προμήθεια -τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικής χαράς , προκειμένου να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί κοινόχρηστη έκταση  εντός του πολοεοδομικού ιστού της Αμφιλοχίας και σε περίοπτη θέση που θα προσελκύει και επισκέπτες της πόλης. 
Περιλαμβάνεται η προμήθεια- τοποθέτηση ενός θεματικού σύνθετου οργάνου και άλλων τεσσάρων οργάνων (τα δύο εκ των οποίων κατάλληλα και για ΑΜΕΑ). 
Επιπλέον, περιλαμβάνεται η προμήθεια - τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας συνολικού εμβαδού 140,00μ², τεσσάρων φωτιστικών σωμάτων LED  συμπεριλαμβανομένου ιστού 5,00 m, μεταλλική περίφραξη μήκους 45,00μ, μίας μονόφυλλης και μίας δίφυλλης μεταλλικής πόρτας τύπου ΟΣΚ. 
Για την ολοκλήρωση του απαραίτητου εξοπλισμού της παιδικής χαράς θα γίνει προμήθεια-τοποθέτηση τριών παγκακιών από σύνθετη ξυλεία και τριών κάδου απορριμμάτων και ανακύκλωσης και πινακίδα πληροφοριών χρήσης παιδικής χαράς.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE