links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη διάκριση του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελίτ Ανδρών Πυγμαχίας..

Ασημένιο μετάλλιο για τον αθλητή του Πυγμαχικού Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελίτ Ανδρών Πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 με 18 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά ο αθλητής του Πυγμαχικού Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας  Γκάνι Μέτσι μετά από τρία συνολικά παιχνίδια 2 νίκες και μία οριακή ήττα κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο εισόδου στην εθνική μας ομάδα. 


Αναλυτικά κέρδισε τον αθλητή της ΑΕΚ Τσακμάκη Παναγιώτη με διακοπή στο πρώτο γύρω ενώ στην συνέχεια απέκλεισε τον αθλητή Γκελέκα Παναγιώτη της ΑΕΚ. 

Στον τελικό αντιμετώπισε τον Esteban Steven του Ολυμπιακού όπου μετά από ένα δυνατό παιχνίδι ηττηθήκαμε οριακά στις λεπτομέρειες.


«Η διάκριση αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία που έρχεται μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και προγραμματισμού αφού ο αθλητής μας είναι μόνο 19 χρόνων και μπορεί να βρει αντίπαλους έως 40 ετών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα» Δήλωσε στο e-maistros.gr ο προπονητής του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας Παναγιώτης Ντουμάζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE