links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ασυγκράτητο δελφίνι θέλει να δώσει σε γυναίκα περισσότερα από μια αγκαλιά.🐬

Η 36χρονη ταξιδιωτική πράκτορας ανέβασε στο Instagram το ξεκαρδιστικό βίντεο με τον τίτλο «Κουβανέζικο δελφίνι με ερωτεύτηκε».

Η Pripri Rose από το Μαϊάμι είχε μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα… δελφίνι.

Η κοπέλα είχε επισκεφτεί την Κούβα για διακοπές με την μητέρα της, όταν ένα δελφίνι, πετάχτηκε ξαφνικά έξω από το νερό και άρχισε να της δείχνει την συμπάθειά του, με έναν ιδιαίτερα έντονο τρόπο.

Το αγαπημένο θηλαστικό, που ζύγιζε σχεδόν 300 κιλά, άφησε πίσω όλες του τις ντροπές και άρχισε να «αγκαλιάζει» την Pripri, η οποία αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, που η μόνη μου αντίδραση ήταν να γελάσω. Όσοι βρίσκονταν γύρω μας, φάνηκε να το διασκέδασαν αρκετά, εκτός από την μητέρα μου, η οποία φοβήθηκε τόσο πολύ, που άρχισε να ουρλιάζει», είπε η 36χρονη.

Η Pripri Rose είχε επισκεφτεί το ενυδρείο στο Βαραντέρο της Κούβας, όταν αποφάσισε να πάει στην ανοιχτή πισίνα για να παίξει με τα δελφίνια.

«Ήξερα ότι τα δελφίνια μπορεί να είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτα, αλλά σίγουρα δεν το περίμενα αυτό», πρόσθεσε η κοπέλα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Τα δελφίνια του γένους μπουκαλόζης είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώα στον πλανήτη, μαζί με τους χιμπατζίδες και τους γορίλες.

Ως εκ τούτου, δεν είναι καθόλου σπάνιο το φαινόμενο να «εξερευνούν» τους κοντινούς ανθρώπους από περιέργεια. (video)(video2)

Πηγή: www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE