Σελίδες

Όροι χρήσης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Πέντε «καμπάνες» και λουκέτα σε καταστήματα σε Αγρίνιο και Βάλτο.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών για παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού συνεχίζονται, όπως και οι «καμπάνες» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν συμμορφώνονται με τους περιορισμούς. Το τελευταίο 24ωρο, ανάλογες περιπτώσεις σημειώνονται σε Αγρίνιο και Βάλτο.

Συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί διαπίστωσαν πέντε συνολικά παραβάσεις σε καταστήματα σε Αγρίνιο και Βάλτο, τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και τους επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα και δεκαπενθήμερες αναστολές λειτουργίας.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο καταγράφηκαν οι τέσσερις από τις παραβάσεις. Στους ιδιοκτήτες τριών καταστημάτων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ (σε κάθε έναν) και αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεών τους για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Στον ιδιοκτήτη του τέταρτου καταστήματος το πρόστιμο ήταν μεγαλύτερο, ύψους 5.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε επίσης η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησής του για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες καθώς στο εξωτερικό υπήρχαν επτά πελάτες που εξυπηρετούνταν σε τραπέζια.

Τέλος, σε χωριό του ορεινού Βάλτου, αστυνομικοί του τμήματος Εμπεσού επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε ιδιοκτήτρια καφενείου με την κατηγορία ότι εξυπηρετούσε τέσσερις καθήμενους πελάτες, προσφέροντας οινοπνευματώδη ποτά.

Σημειώνεται ότι τόσο στο κατάστημα του Αγρινίου, όσο και σε αυτό του Βάλτου, πρόστιμα ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκαν και σε κάθε έναν από τους πελάτες που εξυπηρετούνταν σε αυτά.


Πηγή: karvasaras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου