Δημοφιλές φαγητό στη Ζάκυνθο η κοιλίτσα του χοίρου με πατατούλες στον φούρνο! Στην παραδοσιακή επτανησιακή συνταγή προσθέσαμε νόστιμη σάλτσα από χυμό πορτοκαλιού.
Υλικά
1½ κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο και δέρμα
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο (κεφαλοτύρι ή ρεγκάτο)
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
2-3 κλαδάκια από ρίγανη φρέσκια, θυμάρι και δεντρολίβανο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου