links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Σάλτσα ντομάτας και κονσερβοποίηση.🍅

Συντάκτης
Είπα φέτος να ασχοληθώ με τη σάλτσα ντομάτας. Οι μνήμες μου είναι πολύ παλιές όταν η μητέρα μου τέτοια εποχή μαζεύοντας τις τελευταίες ντομάτες του κήπου έφτιαχνε πελτέ ντομάτας, κάτι που εγώ δυστυχώς τότε δεν κατέγραψα. 
Για να λέμε όμως και την αλήθεια αυτός ο πελτές δεν μου πολύ άρεσε, είχε και μπόλικο αλάτι (για την ευκολία συντήρησης), όμως ακόμη και σήμερα σπάνια αγοράζω πελτέ ντομάτας.
Προτιμώ αυτές που είναι ψιλοκομμένες μέσα σε χυμό ντομάτας ή το χυμό ντομάτας.
Αποφάσισα να πειραματιστώ, αφού έδωσα παραγγελία για πομοντόρια, σαν κι αυτά που έφτιαξα φέτος την κέτσαπ, και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα τους αλλά και τη νοστιμιά.
Η σωστή επιλογή πρώτης ύλης είναι μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις για σωστό προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE