links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η φρενίτιδα για το Survivor τόνωσε την αγορά

Η φρενίτιδα για το Survivor τόνωσε την αγορά
Ντανοπιτάκια, καρύδες και κοτσίδες γίνονται ανάρπαστα
www.newsbeast.gr
Τα πάνω κάτω έχει φέρει στην αγορά το Survivor στην αγορά, με τα σουβλατζίδικα και τις πιτσαρίες να έχουν δει αύξηση στις δουλειές τους.
Από τις 9 το βράδυ όμως μέχρι και τα μεσάνυχτα που τελειώνει το παιχνίδι οι καφετέριες βαράνε μύγες, ενώ οι κινηματογράφοι έχουν δει πτώση στις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Ο θείος του Ντάνου στη Σκιάθο πήρε τη συνταγή για τα πιτάκια και τα μοσχοπουλάει στο φούρνο του με το όνομα «Ντανοπιτάκια. «Τελειώνουν αμέσως» λέει χαρακτηριστικά.

Στην Αθήνα έχει πολλαπλασιαστεί η πώληση καρύδας. Πριν από το Survivor πουλούσαμε περίπου 10 το δίμηνο, πλέον πουλάμε τον ίδιο αριθμό την εβδομάδα» λέει ο πρόεδρος των εμπόρων της Λαχαναγοράς Γιάννης Σιδέρης.

Χρυσές δουλειές κάνουν και τα ντελιβεράδικα, ε 20% αύξηση στις αφού οι μέρες που προβάλλεται το παιχνίδι θυμίζουν βραδιές τελικού Champions League.

Στα μπαρ που διατηρούν ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος και Σάρα Εσκενάζυ σερβίρουν και κοκτέιλς με τη θεματολογία του παιχνιδιού.

Εμμονή με τα κοτσιδάκια έχουν πάθει τα κορίτσια, όταν έβλεπαν τη Λάουρα, την Ευριδίκη και τη Σάρα να χτενίζονται με αυτό τον τρόπο. «Οι πλεξούδες δεν ήταν τάση αλλά με το Survivor έγιναν μανία» λέει ο κ. Καραγιάννης, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου.

Πηγή : www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE