links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Στον Εισαγγελέα σήμερα o Ρομά για την υπόθεση θανάτου του 11χρονου μαθητή

Στον Εισαγγελέα σήμερα o Ρομά για την υπόθεση θανάτου του 11χρονου μαθητή
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ
Dikaiologitika NewsΣήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο 23χρονος Ρομά ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβολούσε το μοιραίο βράδυ, όταν έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι.

Κλειστό είναι σήμερα το 6ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο φοιτούσε ο άτυχος μαθητής, ενώ πολλά σχολεία δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν, με αποφάσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Εντός των ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής στους κάλυκες που εντοπίστηκαν στην αυλή του κατηγορούμενου.
Από το Σάββατο οι κάτοικοι διαδηλώνουν στους δρόμους του Μενιδίου ζητώντας την επιβολή της τάξης στην περιοχή τους.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων στο υπουργείο Προστασία του Πολίτη. «Θα πάμε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας, πάντα ειρηνικά. Στις 18:00 θα ξεκινήσουμε από τις Αχαρνές και περίπου στις 19:οο θα βρισκόμαστε στο υπουργείο» κατέληξε ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Εν τω μεταξύ, δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές, στον οικισμό Αυλίζα στο Μενίδι, πιθανόν από βόμβες μολότοφ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν.
Η πορεία των κατοίκων κατέληξε στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών και για λίγη ώρα έγινε συμβολική κατάληψη στον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κίνηση των συρμών, αλλά αποκαταστάθηκε σύντομα. Η πορεία επέστρεψε και διαλύθηκε στην πλατεία Καράβου.

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Χαλκίδα, όταν αυτό περνούσε από το Μενίδι, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, χωρίς να προξενήσουν ζημιές. Το τρένο σταμάτησε προς στιγμήν αλλά συνέχισε μετά από λίγο για τον προορισμό του. Για τα επεισόδια έχουν γίνει πέντε προσαγωγές.

Dikaiologitika News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE