links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ: Αδέσποτη σφαίρα ''από τον ουρανό'' σκότωσε το 10χρονο παιδί ...

ΣΟΚ: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε το 10χρονο παιδί στο Μενίδι

Dikaiologitika NewsΑπό αδέσποτη σφαίρα  έχασε την ζωή του το 10χρονο παιδί στο δημοτικό σχολείο του Μενιδίου.
Ιατροδικαστική εξέταση έδειξε κάθετο τραύμα από βλήμα στο κεφάλι του μικρού παιδιού

Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ιατροδικαστής κ. Καλογριάς. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι το παιδί κατέρρευσε και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Η μητέρα του παιδιού είναι η ίδια εκπαιδευτικός στο σχολείο.

Το βλήμα εκτιμάται ότι προέρχεται πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ή ανάλογου διαμετρήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη βαλλιστική έρευνα που θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία μετά από πληροφορίες που θέλουν σε κοντινή απόσταση να γινόταν γλέντι σε ένα σπίτι και ίσως να προέρχεται από εκείνο το σημείο η βολίδα.

Τελικά όμως όπως φαίνεται και από την πορεία του βλήματος το παιδί έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα αφού κατέληξε να σφηνωθεί κάθετα στο κεφάλι του μικρού παιδιού.

«Η σφαίρα πρέπει να είναι από αδέσποτο πυροβολισμό που έπεσε στην περιοχή την ώρα που γινόταν η παιδική εκδήλωση» τόνισε πριν από λίγη ώρα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανώτατος αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές.

Διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χθες βράδυ στις 10:30, στο "Αγία Σοφία" -όπως αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου- ο 11χρονος μαθητής που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχασε τη ζωή του από "αδέσποτη" σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου λέει ότι "έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Σημειώνεται ότι έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

Από την ανακοίνωση γίνεται φανερό ότι δεν έγινε αντιληπτό από το νοσοκομείο ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE