Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Τα πάντα για τα κολοκυθάκια! (της Ντίνας Νικολάου)

Εκτός από μαγειρευτά, τα κολοκυθάκια είναι τέλεια στο τηγάνι, τη σχάρα και το φούρνο. Αυτό που θέλουμε είναι κολοκυθάκια τραγανά, καλοροδισμένα και τρυφερά στο εσωτερικό τους. 
Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό; Πιστέψτε με, πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές και τα μυστικά που θα μοιραστώ μαζί σας!

Τα κολοκυθάκια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, γι’ αυτό και είναι ιδανικά για μαγειρευτά κατσαρόλας, αφού βγάζουν άφθονο και πεντανόστιμο ζουμάκι. Για τον ίδιο λόγο είναι ιδανικά για ψήσιμο, αφού αντέχουν τις θερμοκρασίες χωρίς να στεγνώνουν και να ξεραίνονται εύκολα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

NEXT PAGE