links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών για τα ζητήματα των ιδιοκτητών ταξί της Αιτωλοακαρνανίας

4
www.agrinionews.gr
Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 25-05-2017, στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ευρεία σύσκεψη για τα φλέγοντα προβλήματα του κλάδου των αυτοκινητιστών Ταξί στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με πρωτοβουλία του κ. Σταύρου Καραγκούνη, Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Σπίρτζη.
Τέθηκαν σειρά θεμάτων, όπως τα μαθητικά δρομολόγια, η επέκταση χρονικής ισχύος των ήδη υπαρχόντων αυτοκινήτων, οι ταμειακές μηχανές αλλά και το θέμα με τις ασφαλιστικές εισφορές.
Ο κ. Σταύρος Καραγκούνης άκουσε με προσοχή τις θέσεις και απόψεις των εκπροσώπων ΤΑΞΙ και διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις αφού θεώρησε δίκαια και σωστά τα αιτήματα αυτά. Τόνισε ότι πολλά θέματα θα λυθούν με το νέο νομοσχέδιο που σύντομα θα κατατεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και δεσμεύτηκε για μια νέα συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αυτή την φορά στην Αιτωλοακαρνανία.

« Προσήλθαμε σε μια σύσκεψη στην οποία θέσαμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα των αυτοκινητιστών στην Αιτωλοακαρνανία και η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα. Ελπίζουμε ότι κάποιες από τις θέσεις μας θα γίνουν δεκτές και θα καλυτερεύσει έτσι το επάγγελμά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την σημερινή μας επίσκεψη στο Υπουργείο τον Αιτωλοακαρνάνα Σταύρο Καραγκούνη που έδειξε αμέριστη κατανόηση στα αιτήματά μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου κ. Κώστας Βλάχος

Στη συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Μαυραγάνη, Μπουλμέτης Κώστας, ο τ. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών Δημήτριος Τσουκαλάς και τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Ιδιοκτητών Ταξί και συγκεκριμένα

του Αγρινίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Βλάχο,
του Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Χονδρό,
της Ναυπάκτου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Αλεξανδρή,
του Θέρμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χριστόφορο Αθανασίου   
και της Αμφιλοχίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ευστάθιο Σμύρη .

Στην  σύσκεψη συμμετείχε ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ευάγγελος Παπαγεωργίου o oποίος εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνάντηση αναφέροντας πως εδώ και καιρό είχε κάνει όλη την αναγκαία προεργασία έχοντας υποβάλλει στο Υπουργείο μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις με τους ιδιοκτήτες ταξί το σύνολο των αιτημάτων τους.
Οι εκπρόσωποι του Υπουργού και του Υφυπουργού άκουσαν προσεκτικά όλες τις τοποθετήσεις των παρισταμένων ιδιοκτητών ταξί, επιφυλάχθηκαν δε να εξετάσουν άμεσα όλα τα θέματα στην κάθε τους λεπτομέρεια και δεσμεύθηκαν ότι στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σε λίγο καιρό στην Βουλή θα περιέχονται διατάξεις που θα επιλύουν ορισμένα από τα τεθέντα πάγια αιτήματα του κλάδου.
1 2 3 4 5 
– Νέα και Ειδήσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία
www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE