links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Κίτρινο – Γαλάζιο: Μια νέα συνεργασία φωτιά στην Νέα Μάκρη με αέρα κοσμοπολίτικου party....Mε την υπογραφή του Νίκου Μαλτέζου..

Νίκος Μαλτέζος - Κωνσταντίνος Τσιμήνης
 
Γράφει: Άννα Τσιάλτα
Το Κίτρινο Γαλάζιο είναι αυτό που σε πάει στο mood διακοπών σε νησί και σου δίνει την δυνατότητα να σκέφτεσαι μόνο καλοκαίρι.
Μια νέα συνεργασία φωτιά ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην Νέα Μάκρη.
Ο Κωνσταντίνος Τσιμήνης ιδιοκτήτης του Μονακό τον τελευταίο χρόνο, με την επιτυχημένη πορεία του μαγαζιού, αλλά και την δική του εμπειρία στον χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια και ο Νίκος Μαλτέζος ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του Άσπρου Πιάτου τα τελευταία χρόνια, αλλά και της εκτίμησης πολλών επιχειρηματιών του χώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να τα κάνουν όλα  άνω κάτω με το χρώμα του Ήλιου και της θάλασσας το ‘’Κίτρινο – Γαλάζιο’’ αφού έκλεισαν την νέα τους συνεργασία φωτιά για την σεζόν του Καλοκαιριού.
Νίκος Μαλτέζος - Κωνσταντίνος Τσιμήνης

Πρόγραμμα εκπληκτικής διασκέδασης, καταπληκτικού φαγητού  με ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικου party
Το Κίτρινο Γαλάζιο έρχεται να δώσει άλλη πνοή φέτος γιατί ανοίγει πιο δυνατό για να ταρακουνήσει τα νερά της Νέας Μάκρης.


Ενώνουν δυνάμεις και κάνουν την κίνηση Ρουά Μάτ στην καλοκαιρινή διασκέδαση ετοιμάζοντας το μαγαζί που θα συζητηθεί για το καλοκαίρι του 2017
Στην Νέα Μάκρη λοιπόν έρχεται να αλλάξει τα βράδια σας, τα μεσημέρια σας αλλά και τον τρόπο διασκέδασης σας, αφού ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος ξέρουν καλά να παίζουν αυτό το παιχνίδι που κάνει την διαφορά !!
Το Κίτρινο Γαλάζιο είναι αυτό που σε πάει στο  mood διακοπών σε νησί και σου δίνει την δυνατότητα να σκέφτεσαι μόνο καλοκαίρι. 



Άννα Τσιάλτα
Γράφει: Άννα Τσιάλτα
Bizznews.gr

http://www.bizznews.gr/kitrino-galazio-etimo-ke-ypodechete-tous-kalyterous
Bizznews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE