ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Εξιτήριο για την Μυρτώ μετά από 5 χρόνια αγωνίας και νοσηλείας

Εξιτήριο για την Μυρτώ μετά από 5 χρόνια αγωνίας και νοσηλείας
www.newsbeast.gr  
Αναμένεται να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει

Στο σπίτι της αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες, μετά από πέντε χρόνια νοσηλεία, εκ τον οποίων τα τρία σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, η Μυρτώ, η νεαρή κοπέλα, η υπόθεση της οποίας είχε σοκάρει το πανελλήνιο προ πέντε περίπου ετών, όταν είχε πέσει θύμα ενός Πακιστανού κατά τις διακοπές της στην Πάρο.
Η Μυρτώ φιλοξενείται αφιλοκερδώς στο «Animus» και πλέον με τη συγκατάθεση των γιατρών της, αναμένεται να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει έχοντας στο πλάι της τους δικούς της ανθρώπους, όπως γράφει το onlarissa.gr.
Υπενθυμίζεται πως το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουλίου του 2012, όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε βρεθεί σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά χτυπημένη στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ένας νεαρός Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα. Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι.

Mετά από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδας στον Ευαγγελισμό η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Μετά από 7 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστώνης η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις.
Έκτοτε ο αγώνας της Μυρτώς συνεχίζεται στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρασήμερα Παρασκευή εξάλλου, επ’ αφορμή των δέκα ετών λειτουργίας του κέντρου αποκατάστασης, αναμένεται να τιμηθεί η νεαρή κοπέλα.
 Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE