ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Θριαμβευτής ο Παναμβρακικός – Ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. (Βίντεο)

panamvrakikos_mesologi (106)
Ήταν η ποδοσφαιρική περίοδος 1978-1979 που ο Γ.Φ.Σ. Αμφίλοχος  Αμφιλοχίας συμμετείχε για μια και μοναδική φορά στο Εθνικό Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, (σημερινή Γ΄ Εθνική κατηγορία), γράφοντας ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του.
Σήμερα, 40 περίπου χρόνια μετά, μία άλλη ομάδα του Δήμου μας, ο Παναμβρακικός Μπούκας γράφει καινούρια σελίδα ιστορίας, ανεβαίνοντας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Γιορτή στο γήπεδο Αμφιλοχίας, με τον Παναμβρακικό να πανηγυρίζει και επίσημα την άνοδό του στα σαλόνια της τρίτης Εθνικής, πετυχαίνοντας νίκη 3-1 επί της ιστορικής Α.Ε. Μεσολογγίου.
e-maistros.gr
e-maistros.gr
Πρόεδρος, προπονητής και παίκτες, ένα κουβάρι στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη, μαζί με τους πιστούς φίλους της ομάδας. Το «ποδοσφαιρικό θαύμα» της Μπούκας ξεκινά πριν από τρία χρόνια, όταν ο επιχειρηματίας Μάρκος Φουρλάνης αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας του γενέθλιου τόπου του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατορθώνει το ακατόρθωτο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ .
panamvrakikos_mesologi (33)
e-maistros.gr
Φτάνει από την τρίτη τοπική κατηγορία του νομού στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής, δεύτερος στην Αιτωλοακαρνανία, πίσω από τον Παναιτωλικό της Super League!
????????????????????????????????????
e-maistros.gr
Αγωνιστικά σήμερα η ΑΕΜ άνοιξε το σκορ στο 59’ με το Μιχαλόπουλο για να ισοφαρίσει με απευθείας χτύπημα φάουλ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής ο Δράκος στο 62’ και στο 77’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Στο 90΄ο Τσιούνης Απ. σημείωσε  το τελικό  3-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ e-maistros.gr  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 

e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE