links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ο Νικόλαος Αυγέρης του ΠΓΣ Αμφιλοχίας θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

Ο Αυγέρης του ΠΓΣ Αμφιλοχίας θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας
e-maistros.gr
Στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας (trophy of podgorica) που θα διεξήχθη στο Μαυροβούνιο στις 26 Απριλίου με 1 Μαΐου, θα συμμετάσχει ο αθλητής του ΠΓΣ Αμφιλοχίας, Αυγέρης Νικόλαος όπου θα μας εκπροσωπήσει με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας.
Ο Νικόλας θα αγωνισθεί στην κατηγορία παίδων 57 κιλά σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά της Ευρώπης όπου θα συμμετάσχουν όλες οι χώρες τις Ευρώπης!!! Για τον Νικόλα είναι το πρώτο διεθνές παιχνίδι. « Έχουμε δουλέψει πολύ και είναι σωματικά και ψυχικά έτοιμος να αντιμετωπίσει τους καλύτερους με το εθνόσημο στο στήθος» δήλωσε ο προπονητής Παναγιώτης Ντουμάζιος.
Ο αθλητής του ΠΓΣ Αμφιλοχίας στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας θα μεταβεί στην Πάτρα 4 ημέρες για προπονήσεις με την ομάδα της εθνικής.
Ο Αυγέρης τη χρονιά που μας πέρασε είχε βγει πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία παμπαίδων στα 60 κιλά, ασχολείται με την πυγμαχία 5 χρόνια περίπου. Δίπλα στο Νικόλα θα ταξιδέψει φυσικά και ο προπονητής του Παναγιώτης Ντουμάζιος Διεθνής προπονητής (aiba 2star level)!!!
Καλή επιτυχία στον αθλητή μας!
Πηγή: e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE