links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κρυφή κάμερα - κρεμάστρα σε γυναικείες τουαλέτες ταβέρνας (ΦΩΤΟ)


Χθες ανέβασα μια ανάρτηση για κρυφές κάμερες σε κρεμάστρες αποδυτήριων στην Αμερική (Δείτε εδώ) και δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να έρθουν έως τα μέρη μας...
Και ήρθαν... Όπως θα διαβάσετε στην παρακάτω ανάρτηση για περιστατικό σε ταβέρνα του Ναυπλίου.
Κρυφή κάμερα ανακάλυψε μία πελάτισσα σε ταβέρνα του Ναυπλίου, η οποία κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια Ναυπλίου

AdTech Ad


http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/nauplio-kryfh-kamera-kremastra-se-gynaikeies-toyaletes-tavernas.4632772.htmlΚαθώς είχε διαβάσει σχετικές περιπτώσεις, την περιεργάστηκε και είδε πως η κρεμάστρα είχε μικροκάμερα. Κάτι ανάλογο δεν υπήρχε στις αντρικές τουαλέτες και αμέσως η 33χρονη πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στην ταβέρνα όπου κατέσχεσαν το παράνομο μηχανισμό και τον απέστειλαν στην Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, αναμένοντας απαντήσεις για το πόσα ήταν τα θύματα του άγνωστου δράστη και αν τυχόν έχει καταγραφεί και ο ίδιος να την τοποθετεί.



Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αρνήθηκε κάθε σχέση με το περιστατικό και έτσι δεν συνελήφθη, αφού δεν υπήρχαν αποδείξεις εναντίον του ή σε βάρος τυχόν εργαζομένων του, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί και να συλληφθεί ο δράστης.
Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως, ότι καθώς δεν τηρήθηκαν χαμηλοί τόνοι εξ αρχής και δεν στήθηκε διακριτική παρακολούθηση του σημείου από την Αστυνομία, ώστε να συλλαμβανόταν ο δράστης όταν θα πήγαινε να αφαιρέσει την μικροκάμερα, το μόνο που ουσιαστικά κατάφεραν οι τοπικές Αρχές ήταν να κατασχέσουν απλά μία μικροκάμερα τύπου κρεμάστρας...
Η παθούσα ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook και έτσι μπορεί να δει κανείς τουλάχιστον, πως είναι έναν τέτοιο αντικείμενο, ώστε να είναι υποψιασμένος.



ΠΗΓΗ news247.gr
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/nauplio-kryfh-kamera-kremastra-se-gynaikeies-toyaletes-tavernas.4632772.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE