ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Survivor: Ποιος παίκτης φεύγει; Τι ψήφισε το κοινό στα poll μέσω Facebook; (Video)

Survivor
Ποιος παίκτης του Survivor είναι το μεγάλο φαβορί για να πάει... σπίτι του; Τι έδειξαν τα μέσω Facebook ζωντανά γκάλοπ που διεξήχθησαν το βράδυ της Δευτέρας;
Η απόλυτη ανατροπή φαίνεται πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η διαδικασία ψηφοφορίας για την αποχώρηση παίκτη από το Survivor τινάζει για μια ακόμη φορά τη... μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα.
Το poll που διοργάνωσε το Dokari μέσω της σελίδας μας στο Facebook Dokari TV ήταν ένα καθαρό δείγμα για την τάση που έχει διαμορφωθεί στο κοινό με την Σάρα Εσκενάζη να κάνει περίπατο ως προς τη δημοφιλία της για παραμονή στο ματς.

Ψήφισαν σχεδόν 10.000 μέλη και το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε ήταν μια καθαρή ήττα για τον Φαίδωνα Ορέστη Τσανγκ.
Δείτε στη γκάλερι τη φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα του live poll και θα αναμένουμε πια και τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας του κοινού, για να διαπιστώσουμε αν θα ταυτιστούν, αφού και σε άλλες ιστοσελίδες που έκαναν την ίδια διαδικασία το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου διαφορετικό.
Μπείτε εδώ για να δείτε ξανά την εξέλιξη του Poll και να ψηφίσετε κι εσείς σε εκτός live διαδικασία επιλέγοντας ένα από τα εικονίδια που αντιστοιχούν στον κάθε παίκτη.

plus-logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE