ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Πάμε Σινεμά....3 ταινίες.

Into the Forest (2015)

Ύστερα από μια τεραστίων διαστάσεων διακοπή ρεύματος που ρίχνει την Βόρεια Αμερική στο χάος, δυο αδελφές θα πρέπει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, μέσα σε αυτή την νέα και τρομακτική κατάσταση. Κρυμμένες στο απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι της οικογένειας τους, η Nell και η Eva σταδιακά αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζουν, καθώς το blackout συνεχίζεται και οι προμήθειες εξαντλούνται.
Είδος: Drama, Sci-Fi 
Σκηνοθεσία: Patricia Rozema
Σενάριο: Patricia Rozema Jean Hegland
Ηθοποιοί: Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella

 

Eden (2015)

Eden online with greek subs

Περιγραφή

Όταν μια ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ καταλήγει σε ένα έρημο νησί μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Για να δείς τη ταινία Eden online με ελληνικούς υπότιτλους πάτα σε ένα από τα link πιο κάτω.
 

Lion (2016)

 

 

 

 

 

Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο.
 Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.
Είδος: Drama
Σκηνοθεσία: Garth Davis
Σενάριο: Saroo Brierley , Luke Davies 
Ηθοποιοί: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

NEXT PAGE