ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Αυτοί είναι οι δράστες της ληστείας της Κίμ Καρντάσιαν! (pics)

kim-kardashian.jpg
16 συλλήψεις έγιναν χθες, όσον αφορά την ληστεία της 3ης Οκτωβρίου.
Στις 3 Οκτωβρίου η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, όταν πέντε ένοπλοι άνδρες την έδεσαν, την φίμωσαν και της έκλεψαν κοσμήματα αξίας σχεδόν 11 εκατ. δολαρίων όπως αναφέρει το pasmina.gr.
Σχεδόν 3 μήνες μετά στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση από την γαλλική αστυνομία, ώστε να βρεθούν οι εγκληματίες που έκαναν την βραδιά της Kim K. σε έναν αληθινό εφιάλτη.
Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες των υπόπτων που συνελήφθησαν για την ένοπλη ληστεία στη σουίτα τηςKim Kardashian στο Παρίσι. Σύμφωνα με το TMZ η γαλλική αστυνομία ήθελε να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα αυτών που εμπλέκονται στη «διάσημη ληστεία».

Συνολικά συνελήφθησαν 17 άτομα. Από αυτά τα τρία είναι γυναίκες ενώ δυο από τους υπόπτους είναι πωλητές διαμαντιών. Οι συλλήψεις έγιναν στην περιφέρεια Αλπ-Μαριτίμ στη νοτιοανατολική Γαλλία, ανακοίνωσε δικαστική πηγή. Ο νεότερος συλληφθείς γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1994 και ο μεγαλύτερος είναι 72 ετών.
Οι ύποπτοι μπορεί να κρατηθούν έως 96 ώρες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για «ένοπλη ληστεία από συμμορία», «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «κράτηση» του θύματος.

Ο σοφέρ της Kim Kardashian ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Παρίσι!

Ο 27χρονος σοφέρ της Kim K. φαίνεται πως ήταν ανάμεσα στους 17 συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πήραν μέρος στην ένοπλη ληστεία σε βάρος της τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενισχύει όλο και περισσότερο το σενάριο που θέλει τη ληστεία σε βάρος της διάσημης τηλεπερσόνας να είναι «δουλειά από μέσα».
Ο 27χρονος σοφέρ εργαζόταν για την Kim και την οικογένειά της όποτε βρίσκονταν στο Παρίσι. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο οδηγός της στο Παρίσι γνώριζε το πρόγραμμά της και όλες τις κινήσεις της γνωστής τηλεπερσόνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αρχηγός της σπείρας είναι ένας 72χρονος, ο οποίος μάλιστα γνώριζε την οικογένεια Kardashian/Jenner.
 

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ www.difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE