ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Αμφιλοχία: H πρώτη σύλληψη του 2017 ήταν του... μηνυτή!

gun.jpg
Μάνος Τσαγκαράκης
Πήγε να καταγγείλει την κλοπή του κυνηγετικού όπλου και βρέθηκε κατηγορούμενος γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλούς φύλαξης
«Μαύρη» Πρωτοχρονιά έκανε ένας νεαρός από χωριό της Αμφιλοχίας, ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Εμπεσού για να καταγγείλει την κλοπή του κυνηγετικού όπλου του. Από μηνυτής, όμως, βρέθηκε... κατηγορούμενος καθώς βρήκε το μπελά του επειδή δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλούς φύλαξης του όπλου!

Ο άτυχος 20χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστων για την κλοπή του όπλου που, όπως ο ίδιος δήλωσε, είχε κάνει φτερά στις 27 Δεκεμβρίου μέσα από το φορτηγό του πατέρα του που ήταν σταθμευμένο στο χωριό τους στην δημοτική ενότητα Ινάχου του Δήμου Αμφιλοχίας. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τη μηνυτήρια αναφορά και σχημάτισαν την σχετική δικογραφία.

Όταν, όμως, ο 20χρονος έκανε να φύγει, τον... σταμάτησαν και του ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να συλληφθεί καθώς! Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ο οποίος του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

 http://www.protothema.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE